Sjoowavond, Kleine Zeemeermin en Circus Caroly

Wederom een overvolle activiteiten-agenda voor het komende weekeinde. Naast de Goorse Sjoowavonden is er vanavond een klassiek concert van leerlingen van de muziekschool en Symfonia Twente in de Reggehof. Daar wordt morgenmiddag vanaf 15:00 uur de familievoorstelling De Kleine Zeemeermin opgevoerd met onder meer de bekende actrice- en zangeres Sita in de hoofdrol (foto onder). Zondagmiddag is de ode aan Simon and Garfunkel te zien in De Reggehof. Ook die voorstelling begint om 15:00 uur. Bij café Johnys wordt morgenavond het 4-jarig jubileum gevierd met de bekende DJ F1rstman. Tenslotte is er de jubileumshow van het Goorse jeugdcircus Caroly in sporthal De Mossendam. Het 20-jarig jubileum wordt gevierd met twee spetterende uitvoeringen op zaterdagavond- én zondagmiddag. Voor alle evenementen check onze KALENDER.

Gerelateerde berichten

  • Fissa, Caroly en Koning…23 februari 2018 Fissa, Caroly en Koning… De activiteitenkalender meldt allereerst een Dancefeest bij café Johny's. Onder de titel Fissalympics komen de DJ's van het Markelose Fissa er , zoals wel vaker, weer een fraai […]
  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]
  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Win kaarten voor The Simon & Garfunkel Story11 maart 2019 Win kaarten voor The Simon & Garfunkel Story Wil jij kaarten winnen in De voor The Simon & Garfunkel Story in de Reggehof komende zondag? Klim dan nu in de pen. Via Goorsnieuws.nl worden twee vrijkaartjes weggeven als jij het […]