Eus in Medialand doet Goor aan

Ze waren afgelopen dinsdagavond prominent in beeld bij de Nederlandse publieke omroep: Britt en Emma Wittenberg. Samen met de bekende schrijver, columnist en televisiemaker Özcan Akyol bezochten de Goorse dames het Mega Piraten Festijn in Nieuwleusen. Dit alles in het kader van Akyol’s kersverse televisieprogramma Eus in Medialand. In drie afleveringen van 35 minuten onderzoekt Eus waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media. Van YouTube-sterren tot bedenkers van complottheorieën en fake news. Van multiculturele talkshows tot piratenzenders en regionaal chagrijn in de provincies, waar de redacteuren, journalisten en presentatoren amper langs komen. Kortom, hoe kan het dat de landelijke media veel meer aandacht hebben voor gebeurtenissen in de Randstad dan voor kwesties in de provincie? In zijn eerste aflevering deed Akyol dus Goor aan. Gemist? Terugkijken kan via deze link.

Britt (l) en Emma (r) Wittenberg in gesprek met Özcan Akyol

Gerelateerde berichten

  • sdc103443 september 2012 Goorse top komt nipt tekort tijdens Open Goorse Anne Douwes heeft dit weekend haar kwaliteiten onderstreept tijdens de Reallease Open Goorse. Het tennistalent uit Wierden was de grote blikvanger tijdens het Goorse toernooi. Zij wist met […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]
  • Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor27 december 2016 Vuurwerkoverlast blijft een probleem in Goor De controles lijken nog scherper dan in vorige jaren maar toch zijn er in het Goorse nog regelmatig harde knallen te horen. En dat al enkele weken. Het meldpunt vuurwerkoverlast kreeg tot […]
  • Prinses Beatrix Spierfonds 60 jaar17 september 2016 Prinses Beatrix Spierfonds 60 jaar  Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat dit jaar 60 jaar. Dat betekent dus dat al zestig jaar mensen langs de deuren trekken met de collectebus. Bij de familie van Gitty Borkens-Wiggers […]