Waterpoloër Kenai Heitink in Jong Oranje

Het Goorse waterpolotalent Kenai Heitink is geselecteerd voor Jong Oranje 3. Dat is het Nederlands team voor jongens uit de geboortejaren 2004 en 2005. De 14-jarige Heitink werd geselecteerd na een lang voorbereidingstraject en speelt van 27 tot en met 31 maart in het Franse Nice het kwalificatietoernooi voor het Jeugd-EK. Nederland is hierbij ingedeeld in een poule met gastland Frankrijk, Wit-Rusland, Spanje en Kroatië. Gorenaar Kenai Heitink speelt bij ZPC De Hof in het Jongensteam onder 15 jaar dat uitkomt in de landelijke eredivisie. Daarmee is hij nog volop in de race voor het landkampioenschap voor jongens onder 15 jaar. Het Goorse waterpolotalent treedt met zijn selectie in de voetsporen van de Goorse Lieke Klaasen die uiteindelijk de wereldtop bereikte.

Kenai Heitink

Gerelateerde berichten

  • Jeugd ZPC De Hof 5e van Nederland15 mei 2017 Jeugd ZPC De Hof 5e van Nederland De jeugdwaterpoloërs van ZPC De Hof zijn hebben zondag de vijfde plaats gehaald op het Nederlands Kampioenschap voor D-jeugd in Zaandam. De ploeg met onder meer de Goorse waterpolotalenten […]
  • Klaasen wint ook tweede WK-duel18 juli 2017 Klaasen wint ook tweede WK-duel Lieke Klaasen heeft ook de tweede poulewedstrijd op het wereldkampioenschap waterpolo met grote cijfers gewonnen. Na de 17-2 zege op Frankrijk werd vandaag Japan met 20-8 verslagen. […]
  • Goorse waterpoloërs op dreef bij De Hof14 oktober 2015 Goorse waterpoloërs op dreef bij De Hof De waterpoloafdeling van ZPC De Hof herbergt een aantal grote Goors talenten die ook in de afgelopen competitieronde hun kunnen op landelijk niveau toonden. Zo scoorde Timber Heitink maar […]
  • Champagne en medaille voor waterpolokampioenen8 april 2016 Champagne en medaille voor waterpolokampioenen Ze leven al de week in een kampioensroes. De jeugdwaterpoloërs (onder 11 jaar) van ZPC De Hof. Na een klinkende zege van 8-2 bij Het Ravijn in Nijverdal kon de champagne worden ontkurkt […]
  • Goorse waterpoloërs jeugdkampioen regio Oost26 maart 2018 Goorse waterpoloërs jeugdkampioen regio Oost Het waterpoloteam met spelers en speelsters onder de 13 jaar van ZPC De Hof is gisteren kampioen geworden in de kampioenspoule van de regio Oost. In Ede werd Polar Bears met 7-0 verslagen […]