Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo

Een uiterst interessante pot voetbal morgen op ’t Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 punten uit de laatste 5 wedstrijden en is nu 7e. De nummer 2 in 4G, Markelo, was de koploper maar is dat nu niet meer nadat uit de zes duels na de winterstop ‘slechts’ 8 punten werden behaald. Bij Hector is het meespelen van Tim Bannink twijfelachtig. Lars Nobbe is er zeker niet bij vanwege een blessure.

Bij de nummer 10, GFC, dat nog maar 12 duels speelde (verreweg het minste in de vierde klasse G) is volgens trainer Romano Lammertink ‘eindelijk iedereen fit’. GFC gaat morgen op bezoek bij de nummer 4, vv Holten. Een klasse hoger, in de derde klasse A, kan Twenthe de borst natmaken. In Glanerbrug is Avanti Wilskracht de tegenstander. Avanti is derde en heeft nog steeds titelkansen. Twenthe klopte vorige week hekkensluiter Victoria ’28 en is nu de nummer 9 van de ranglijst. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs zijn morgen te volgen via deze site. De wedstrijden beginnen om 14:00 uur.