Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo

Een uiterst interessante pot voetbal morgen op ’t Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 punten uit de laatste 5 wedstrijden en is nu 7e. De nummer 2 in 4G, Markelo, was de koploper maar is dat nu niet meer nadat uit de zes duels na de winterstop ‘slechts’ 8 punten werden behaald. Bij Hector is het meespelen van Tim Bannink twijfelachtig. Lars Nobbe is er zeker niet bij vanwege een blessure.

Bij de nummer 10, GFC, dat nog maar 12 duels speelde (verreweg het minste in de vierde klasse G) is volgens trainer Romano Lammertink ‘eindelijk iedereen fit’. GFC gaat morgen op bezoek bij de nummer 4, vv Holten. Een klasse hoger, in de derde klasse A, kan Twenthe de borst natmaken. In Glanerbrug is Avanti Wilskracht de tegenstander. Avanti is derde en heeft nog steeds titelkansen. Twenthe klopte vorige week hekkensluiter Victoria ’28 en is nu de nummer 9 van de ranglijst. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs zijn morgen te volgen via deze site. De wedstrijden beginnen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hector voor Hofderby naar Markelo27 oktober 2018 Hector voor Hofderby naar Markelo In de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal staat morgen de eerste Hofderby van dit seizoen op het programma. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo dat de competitie […]
  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC in hofderby tegen koploper Markelo23 februari 2019 GFC in hofderby tegen koploper Markelo Voor GFC staat morgen het duel met de huidige koploper in de vierde klasse G, Sportclub Markelo op de rol. Deze wedstrijd werd in december afgelast. GFC kan, na de klinkende 5-0 zege van […]