Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter

Het onstuimige weer heeft vanmiddag tot overlast geleid op de weg tussen Goor en Enter. Daar knapte een grote tak van een boom die de weg blokkeerde. De brandweer moest eraan te pas komen om de boom middels een hoogwerker voor een groot deel te kappen en de tak te zagen en af te voeren. Er raakte niemand gewond. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Brandweer ruimt omgewaaide boom23 mei 2021 Brandweer ruimt omgewaaide boom De Goorse brandweer moest zaterdag in actie komen in de Goorse van Coeverdenstraat. Daar was een boom omgewaaid die op de weg terecht kwam en de weg versperde. Het was één van de weinige […]
  • Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg9 februari 2020 Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg Een grote omgewaaide boom zorgde vanmiddag voor een blokkade op de Diepenheimseweg tussen Goor en Diepenheim. Het brandweerkorps van Diepenheim wist de boom snel te verwijderen, waarna de […]
  • Trein botst op omgewaaide boom3 januari 2018 Trein botst op omgewaaide boom Een trein is vanochtend zwaar beschadigd geraakt na deze langs de Grensweg bij Goor hard op een omgewaaide boom botste. Het ongeluk gebeurde rond 05:40 uur. Op dat moment zaten er geen […]
  • Brandweer rukt uit voor omgevallen boom28 maart 2017 Brandweer rukt uit voor omgevallen boom De Goorse brandweer moest vanmiddag in actie komen op de Goorseweg richting Markelo. Op de Herikerberg was een boom omgevallen die op de weg terecht kwam. Tijdens de zaag- en […]
  • Kind door brandweer uit boom gehaald5 mei 2016 Kind door brandweer uit boom gehaald Een kat uit de boom halen wil nog wel eens voorkomen voor de mannen en vrouwen van de Goorse brandweer maar wat woensdag op 't Tuindorp gebeurde was een noviteit. Een meisje was met […]