Kukelnest blij met NL Doet

Er waren bij kinderboerderij ’t Kukelnest grote twijfels over het welslagen van NL Doet dit jaar. Dit vanwege de afzegging van een grote groep leerlingen van het ROC van Twente. Een oproep aan anderen zorgde evenwel voor een mooie wending. Een aantal vrijwilligers van de gemeente Hof van Twente meldde zich spontaan aan om het park aan de Lintelerweg te verfraaien door werkzaamheden te verrichten aan onder meer het klimbos en een nieuw insectenhotel. Het weer was bagger maar dat deerde de noeste werkers geenszins. Er is veel gebeurd en het resultaat is te zien. “Chapeau, we zijn er enorm blij mee” aldus Kukelnest-voorman Edu Hoek in een reactie.

Gerelateerde berichten

  • Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet26 februari 2019 Klussers gezocht voor Kukelnest tijdens NL Doet De medewerkers van kinderboerderij 't Kukelnest zitten met de handen in het haar. Zij hadden voor NL Doet op vrijdag 15 maart gerekend op 70 leerlingen van het ROC Twente maar die hebben […]
  • Schilderen in de modder…10 maart 2017 Schilderen in de modder… Met voorzichtige passen werkt ze zich met laarzen aan door de modder waar diep in weg zakt om bij het varkensverblijf op kinderboerderij 't Kukelnest te komen. In haar hand een kwast en […]
  • Kievit schenkt geld aan kinderboerderij na opheffing16 juli 2020 Kievit schenkt geld aan kinderboerderij na opheffing Buurtvereniging de Kievit heeft een financiĆ«le schenking gedaan aanKinderboerderij- en speeltuin Het Kukelnest. De vereniging houdt op te bestaan en dat wat er nog in kas zat aan de […]
  • Almelose steun voor Goorse kinderboerderij8 mei 2020 Almelose steun voor Goorse kinderboerderij Kinderboerderij Het Kukelnest heeft een onverwachte financiele bijdrage gekregen van Voskamp aluminium uit Almelo. Om hoeveel geld het gaat is niet bekend maar Kindvriendelijk Goor-icoon […]
  • Edu Hoek beloond met ambassadeurschap ‘Aan de slag in de Speeltuin’7 juli 2017 Edu Hoek beloond met ambassadeurschap ‘Aan de slag in de Speeltuin’ Edu Hoek is vandaag beloond met het ambassadeurschap van het project 'Aan de slag in speeltuin' van Jantje Beton en het Fonds verstandelijk gehandicapten. Hoek ontving daarnaast ook een […]