Volle zaal en waardering

Een klassieke Sjoowavond in optima forma. De Bebsel was ook op dag twee van deze uitgave afgeladen vol. De meeste acts in de grote zaal konden rekenen op veel bijval van het toegestroomde publiek. De performances die in de afgelopen weken nauwkeurig zijn beoefend door de artiesten uit Goor en omgeving moeten vandaag nog een keer tot uiting worden gebracht op de bühne. Vanmiddag is namelijk het slot van de driedaagse van de nu al een geslaagde uitgave van de Sjoowavond.

Gerelateerde berichten

  • Groot feest tijdens Goorse Sjoowavond15 maart 2015 Groot feest tijdens Goorse Sjoowavond De Goorse Sjoowavonden zitten er weer op. Vrijdag en zaterdag was er weer een hoop muzikaal Goors talent te bewonderen, aangevuld met enkele artiesten uit Markelo en Delden. In zaal De […]
  • Niek heeft de kriebels voor de Sjoowavonden11 maart 2015 Niek heeft de kriebels voor de Sjoowavonden Hij is nieuw op het podium van de Goorse Sjoowavonden, de 32-jarige Niek Hietbrink. Tijdelijk woonachtig in het centrum van Goor, na een verbouwing weer inwoner van Elsenerbroek. Vrijdag […]
  • Zomerse sferen en het Goorse gevoel…20 maart 2016 Zomerse sferen en het Goorse gevoel… Honderden Gorenaren waren dit weekeinde weer getuige en onderdeel van een feestelijk artiestengebeuren in het 'Volendam van het Oosten'. Wat in de jaren '70 ontstond als gala-avond van […]
  • Sjoowavond blijft onverminderd populair7 februari 2017 Sjoowavond blijft onverminderd populair De Sjoowavond blijkt ook dit jaar in trek bij het Goorse publiek. De kaarten voor de show op zaterdag 18 maart zijn al uitverkocht. Voor de voorstelling van een dag eerder zijn nog wel […]
  • Anouk blijft Sjoowavond trouw19 november 2018 Anouk blijft Sjoowavond trouw Anouk Schottink zal ook in de komende editie van de Sjoowavonden in de Goorse Bebsel weer te bewonderen zijn. De zangeres blijft het evenement trouw, ook na haar succes in het […]