Markelo wint in slotfase van tiental Hector

De eerste nederlaag na de winterstop is een feit voor Hector. Op eigen veld werd met 0-1 verloren van Markelo. De eerste twintig minuten kregen beide ploegen weinig kansen. Daarna meldde Markelo zich een paar keer gevaarlijk bij het doel van Hector. Met een kopbal en een gevaarlijk afstandsschot waren de bezoekers dichtbij de openingstreffer. Vlak voor rust had Unal Kel de uitgelezen kans op een voorsprong. De linksbuiten ging alleen op de keeper van Markelo af, maar schoot de bal uiteindelijk naast het doel.

In het tweede deel van de wedstrijd kregen de Hectorianen het lastiger. Markelo zette meer druk op het doel van Daniël Kolbe. Nadat Dennis ter Elst zijn tweede gele kaart ontving, moest Hector zich nog meer terugtrekken. Met man en macht voorkwam de thuisploeg lang een tegendoelpunt, maar vijf minuten voor tijd werd de ban toch gebroken door de bezoekers. Ton Jansen zag zijn vrije trap van grote afstand over Daniël Kolbe waaien. De Markeloërs kregen daarna nog enkele kansjes voor een tweede treffer, alleen werden die niet benut.

Gerelateerde berichten

  • Hector werkt hard, maar verliest tegen sterker Markelo28 oktober 2018 Hector werkt hard, maar verliest tegen sterker Markelo Hector is er zondag niet in geslaagd te winnen van koploper Markelo. Door treffers van René Kuipers, Steven Bloemen en Ferdi Pinkert gingen de Hectorianen in Markelo met 5-1 ten onder. De […]
  • Hector verliest ongelukkig in Holten7 april 2019 Hector verliest ongelukkig in Holten Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • Siegers en Wassink leiden GFC langs Hector14 april 2019 Siegers en Wassink leiden GFC langs Hector GFC heeft de Goorse El Classico gewonnen van Hector. Olaf Siegers en Tim Wassink waren verantwoordelijk voor de enige doelpunten van de wedstrijd: 0-2. Toen de groen-witte rookwolken over […]
  • Efficiënt Hector verslaat Enter en kan naar boven kijken24 maart 2019 Efficiënt Hector verslaat Enter en kan naar boven kijken Hector heeft zondagmiddag een belangrijke zege geboekt op sv Enter. Op 't Doesgoor werd het 2-0 voor de thuisploeg. De Hectorianen begonnen slap aan de wedstrijd. Het resulteerde in een […]