Markelo wint in slotfase van tiental Hector

De eerste nederlaag na de winterstop is een feit voor Hector. Op eigen veld werd met 0-1 verloren van Markelo. De eerste twintig minuten kregen beide ploegen weinig kansen. Daarna meldde Markelo zich een paar keer gevaarlijk bij het doel van Hector. Met een kopbal en een gevaarlijk afstandsschot waren de bezoekers dichtbij de openingstreffer. Vlak voor rust had Unal Kel de uitgelezen kans op een voorsprong. De linksbuiten ging alleen op de keeper van Markelo af, maar schoot de bal uiteindelijk naast het doel.

In het tweede deel van de wedstrijd kregen de Hectorianen het lastiger. Markelo zette meer druk op het doel van Daniël Kolbe. Nadat Dennis ter Elst zijn tweede gele kaart ontving, moest Hector zich nog meer terugtrekken. Met man en macht voorkwam de thuisploeg lang een tegendoelpunt, maar vijf minuten voor tijd werd de ban toch gebroken door de bezoekers. Ton Jansen zag zijn vrije trap van grote afstand over Daniël Kolbe waaien. De Markeloërs kregen daarna nog enkele kansjes voor een tweede treffer, alleen werden die niet benut.

Gerelateerde berichten

  • Hector werkt hard, maar verliest tegen sterker Markelo28 oktober 2018 Hector werkt hard, maar verliest tegen sterker Markelo Hector is er zondag niet in geslaagd te winnen van koploper Markelo. Door treffers van René Kuipers, Steven Bloemen en Ferdi Pinkert gingen de Hectorianen in Markelo met 5-1 ten onder. De […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • Hector trekt zegereeks ook door tegen Holten24 februari 2019 Hector trekt zegereeks ook door tegen Holten Hector blijft ook na de vierde wedstrijd van de tweede seizoenshelft ongeslagen. Tegen vv Holten werd met een 2-1 overwinning alweer de derde zege op rij ingeluid. In de eerste helft […]
  • ABS te sterk voor hardwerkend Hector7 oktober 2018 ABS te sterk voor hardwerkend Hector ABS Bathmen was zondagmiddag te sterk voor Hector. In de rust was er met een 1-1 tussenstand nog zicht op een resultaat, maar na rust bleek de voetbalclub uit Bathmen met 1-4 te sterk. De […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]