Twenthe en Avanti in evenwicht

Twenthe Goor heeft een belangrijk punt geboekt in de strijd om lijfsbehoud. Op bezoek bij Avanti Wilskracht, getraind door voormalig trainer Michiel Mensink, werd het 1-1. Toch zal trainer Hans Dirksen ook met gemengde gevoelens afreizen naar Goor, de gelijkmaker van de gastheren uit Glanerbrug viel pas vlak voor tijd na een goedkope strafschop. Daarvoor had Avanti meerdere mogelijkheden om de gelijkmaker al aan te tekenen, maar Twenthe bleef knap overeind. De Goorse treffer werd al gemaakt in de eerste helft toen Koen Morsink de bal fraai binnenknikte met zijn hoofd.


Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]
  • Angstig Twenthe krijgt oorwassing in Hengevelde20 januari 2019 Angstig Twenthe krijgt oorwassing in Hengevelde Twenthe is de hervatting van de competitie slecht begonnen. Ondanks de steun van een bus met supporters had de ploeg van trainer Hans Dirksen niets in te brengen tegen WVV '34 en ging […]
  • Twenthe in Borne op jacht naar eerherstel25 april 2019 Twenthe in Borne op jacht naar eerherstel Twenthe gaat in dit vorstelijke weekend morgenavond al op jacht naar de broodnodige punten in de derde klasse in de strijd om lijfsbehoud. De ploeg van trainer Hans Dirksen jaagt op […]
  • GFC en Hector tegen Sallandse subtoppers, Twenthe naar LSV3 november 2018 GFC en Hector tegen Sallandse subtoppers, Twenthe naar LSV De zevende speelronde in de voetbalcompetitie staat voor morgen op het programma en met name voor Hector wordt het zaak om weer eens punten te pakken. De groen witten wisten alleen te […]