GFC houdt huis in Holten

GFC is compleet los. De ploeg van trainer Romano Lammertink maakte vanmiddag gehakt van subtopper vv Holten. De Goorse bezoekers zegevierden met maar liefst 9-1 over de gastheer. Gek genoeg waren de eerste kansen ondanks het veldoverwicht van GFC nog voor Holten, maar nadien was het GFC dat de boventoon voerde. Tim Wassink maakte er liefs vier, Olaf Siegers was goed voor drie doelpunten en de overige treffers kwamen op naam van Thijs Moormann en Edo Schnieder. GFC, dat richting de middenmoot kruipt, heeft er nu achttien gemaakt in de laatste drie duels.

Gerelateerde berichten

  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]
  • GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard31 maart 2018 GFC onder 15 naar NK in Valkenswaard De talenten van GFC jo15 hebben zich vandaag geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap jeugdvoetbal in Valkenswaard. De rood zwarten deden dat door verdienstelijke derde te worden […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hector trekt zegereeks ook door tegen Holten24 februari 2019 Hector trekt zegereeks ook door tegen Holten Hector blijft ook na de vierde wedstrijd van de tweede seizoenshelft ongeslagen. Tegen vv Holten werd met een 2-1 overwinning alweer de derde zege op rij ingeluid. In de eerste helft […]
  • Hockeydames rollen Holten op3 april 2017 Hockeydames rollen Holten op De hockeydames van GMHC hadden zondag geen moeite met Holten. Het werd maar liefst 6-0. De jonge Jet Mensinga scoorde in de eerste helft drie keer en bracht de ruststand op 3-0. GMHC bleef […]