Stadswandeling voor Turkse Tukkers

Er wordt komende zaterdag een speciale stadswandeling door Goor gehouden door Turkse inwoners van Goor. De wandeling wordt georganiseerd door ‘Turkse Tukkers aan zet’ in samenwerking met Goorse deskundigen en het project ‘Scoren in de wijk’ van FC Twente. De stadswandeling is bedoeld om de Turken meer van Goor en haar geschiedenis te weten te laten komen. Er zijn ook wandelingen voor Turkse inwoners van Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen gepland.

Gerelateerde berichten

  • Salut wil Goors team in FC Twente-Cup3 december 2016 Salut wil Goors team in FC Twente-Cup Welzijnsorganisatie Salut wil een Goors team inschrijven voor de FC Twente-Cup. Dat is een contest georganiseerd door de Enschedese profclub in het kader van 'Scoren in de wijk' waarin een […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek15 mei 2019 Nieuwe bruggen over vijver Kevelhammerhoek Er is vandaag een begin gemaakt met de plaatsing van de bruggen over één van de vijvers op de Kevelhammerhoek. Daar worden de houten bruggen aan het Zompepad en de Weddehoenlaan vervangen […]
  • Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras11 mei 2017 Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras Volgens diverse instanties als het RIVM en de KNVB is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar toch heeft de Heeckerenschool besloten om het rubber op het kunstgras bij de school te […]