Dichtbundel van en door Goor

Een gedichtenbundel van lokale bodem. Op dit moment ligt het boekje ‘Goor in de Bocht’ bij de drukker. In het exemplaar dat op 10 mei wordt gepresenteerd komen korte verhalen en gedichten aan bod over Goor en de overige kernen in de hof. Burgermoeder Ellen Nauta zal bij de feestelijke lancering het eerste exemplaar in ontvangst nemen in het Goors Historisch Museum nabij het station.

Gerelateerde berichten

  • Jubileumtentoonstelling Goors museum vanaf vandaag geopend19 september 2017 Jubileumtentoonstelling Goors museum vanaf vandaag geopend Een mijlpaal voor het Goors Historisch Museum. Deze bestaat deze weken tien jaar. Ter gelegenheid hiervan is afgelopen vrijdag (15 september) de tentoonstelling ‘10 jaar geregistreerd […]
  • Burgermoeder en Loer om tafel in soap rondom paasvuur8 februari 2019 Burgermoeder en Loer om tafel in soap rondom paasvuur Burgermoeder Ellen Nauta weerlegt dat er een strenger eisenpakket op is gelegd aan Stichting Loer rondom het paasvuur. “We moeten simpelweg voldoen aan de veiligheidseisen. Dat is het […]
  • Burgermoeder Nauta is weer de baas6 maart 2019 Burgermoeder Nauta is weer de baas De stadssleutel is weer in handen van Ellen Nauta. De burgermoeder kreeg deze overhandigd van Prins Henri Elbert tijdens de afsluiting van het carnaval in het gemeentehuis van Goor. Daar […]
  • Mossendam blijft optie voor nieuwe crisisopvang11 november 2015 Mossendam blijft optie voor nieuwe crisisopvang Burgemeester Ellen Nauta sluit niet uit dat sporthal De Mossendam op korte termijn opnieuw dient als locatie voor crisisopvang van vluchtelingen. Dat zei ze kort na het vertrek van de 140 […]
  • Succes voor ‘een streepje voor’25 maart 2018 Succes voor ‘een streepje voor’ De tentoonstelling ‘een streepje voor’ is in trek. Vorige week gaf burgermoeder Ellen Nauta het startsein tijdens de opening en in de eerste week hebben ze veel belangstellenden mogen […]