Telefoon gevonden Stoevelaarsweg

In de bosjes langs de Stoevelaarsweg is een Iphone gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.

Gerelateerde berichten

  • Poes Macy vermist Bleekstraat24 januari 2019 Poes Macy vermist Bleekstraat Poes Macy is sinds gisteren vermist. Ze is vertrokken vanaf de Bleekstraat en tot heden niet meer gezien. Macy heeft een grijze vacht en witte pootjes, een witte buik en een wit befje. Ze […]
  • Witte iPhone verloren in centrum (Update)31 januari 2013 Witte iPhone verloren in centrum (Update) Gisteren is een witte iPhone verloren, vermoedelijk tussen de C1000 en de Reggehof. De Iphone heeft een cassetteband-cover. Weet u waar de telefoon is dan graag contact opnemen. Update: De […]
  • Iphone zoekgeraakt bij station1 mei 2012 Iphone zoekgeraakt bij station Een van onze trouwe bezoekers is vannacht zijn telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte Iphone 4. Vermoedelijk is hij 'm zoekgeraakt in de omgeving van het station. De vinder wordt […]
  • iPhone verloren bij De Weverij of Meenweg2 januari 2013 iPhone verloren bij De Weverij of Meenweg Lotte is dinsdagmiddag haar witte iPhone 4S verloren, waarschijnlijk in de buurt van De Weverij of bij de Meenweg langs het kanaal. De eerlijke vinder wordt verzocht contact op te nemen […]
  • Sleutel gevonden Deldensestraat6 maart 2019 Sleutel gevonden Deldensestraat Op de Deldensestraat, in de buurt van de oversteekplaats naar het atletiekveld, is een sleutel gevonden. Aan de sleutel zat nog een hanger, wie weet welke hanger is de eigenaar, en die […]