Van de ratten besnuffeld…

Oppassen om geen “ban” te krijgen op Facebook en ik mag alleen wetenschappelijk onderbouwde reacties plaatsen onder de berichten van nieuwssite NU.nl die gaan over klimaatsverandering. Als ik in ga tegen hun waarheid, wordt mijn reactie weggehaald. Als je een boek wil hebben over de (on)zin van vaccinatie moet je snel zijn, want Bol.com mag die boekjes straks niet meer verkopen als het aan de Minister ligt. Mocht je interesse hebben in het verboden boek van Adolf Hitler “Mein Kampf” kun je die wél zonder enige moeite in huis krijgen, voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Het is toch eigenlijk van de ratten besnuffeld dat iemand zegt dat wij iets niet mogen lezen? Dat mensen geen eigen mening mogen hebben over het Rijks-vaccinatie-programma? En als iemand wil geloven dat de aarde plat is, dan laat je diegene dat toch lekker geloven? Als een paar fossiele wereldverbeteraars ons wil verbieden de muziek van de King of Pop, Michael Jackson, te luisteren, heb ik nog wel een ander verhaaltje voor ze over een echte criminele organisatie compleet met pedopriesters en al.

De Amerikaanse verkoopsite Amazon.com heeft alle lectuur uit de schappen moeten halen wat te maken heeft met samenzwerings- en complottheorieën. Het is inderdaad erg vervelend voor overheden dat steeds meer mensen wakker worden en al het gezever en flauwekul niet meer geloven. Dat mensen er gewoonweg niet meer aan willen en dat het met de dag ongeloofwaardiger wordt. Een mooi voorbeeld is het Brexit-circus. Compleet ongeloofwaardige, incompetente, over het paard getilde, in de commercie gefaalde hangzakken verdienen daar vele duizenden euro’s per maand voor wat? Als het erop aan komt leveren ze helemaal geen ene bal en worden wij straks geconfronteerd met een “no-deal” met alle gevolgen van dien. Met de groeten van gelegenheidsstelletje Theresa May en Jean-Claude Juncker.

Alles heeft met elkaar te maken en alles is met elkaar verbonden. De aanslagen in het Nieuw-Zeelandse Christchurch op moskeeën zou een reactie zijn op toenemende migratie in dat land. Vervolgens is dat weer een reden voor overheden om nóg meer te gaan controleren en nóg verder de vrijheid van burgers in te perken. Zo is in Nederland de sleepwet erdoor gekomen en het raadgevend referendum afgeschaft. Mensen worden keer op keer voor de gek gehouden en bang gemaakt en trappen er iedere keer weer gewillig met beide benen in .

Ik ga daar mee stoppen. Ik ben wakker en doe niet meer mee aan dat circus van onkunde. Hoe kan ik nu mijn stem geven aan een systeem wat voor mij beslist en wat later mijn stem tegen mij gebruikt om me te onderdrukken? Nee, ik kan het niet langer serieus nemen. Ik wil geen deel zijn van dat systeem. Ik stuur de hele flikkerse bende die ik van de gemeente heb gekregen retour afzender en loat ze ut bekiek’n morn…

Zo, dat voelt pas als echte vrijheid!

Namens Niels,

een fijne dag…