Leferink hoopt op Goorse kiezers

Morgen mag eenieder weer naar de stembus voor de Provinciale verkiezingen en uit Goor is Dinand Leferink het meest in het oog springend als het gaat om verkiesbare personen. Hij staat op plek 3 van de VVD -kandidatenlijst en hoopt vooral ook op stemmen uit Goor. Leferink, afkomstig uit Markelo, is ook bekend als zanger en heeft de bijnaam ‘Kappie’. Hij is werkzaam als uitvoerend producent voor Viking Entertainment en Viking Theaterproducties in Heeswijk-Dinther. Nu staat hij dus aan de vooravond van een carriĆ©re als provinciaal politicus.

“Sinds november vorig jaar loop ik mee in de fractie om te proeven aan het fractiewerk. Daarnaast woonde ik de afgelopen maanden meerdere commissievergaderingen en de maandelijkse Statenvergaderingen in Zwolle bij. Tot nu krijg ik alleen nog maar meer energie om aan de slag te gaan. Fantastisch om te ervaren wat je als volksvertegenwoordiger voor je provincie kunt betekenen. Neem mede door de inzet van de VVD Statenfractie de versnelde aanleg van de uitbreiding A1. Al is het trage verloop van de vergaderingen in de staten- en commissiezalen nog wel even een dingetje.

“Als nieuwkomer ga ik niet direct roepen wat ik veranderen of verbeteren wil. Wel heb ik een warme belangstelling voor een aantal beleidsterreinen. Vanuit mijn makelaarsopleiding en mijn jarenlange praktijkervaring als makelaar spreekt het voor zich dat Ruimtelijke Ordening meer dan mijn gemiddelde belangstelling heeft. Daarnaast voel ik mij ook nauw verbonden met verkeer en vervoer, wonen en leven en zaken als recreatie & toerisme, cultuur & cultuurhistorische waarden en evenementenbeleid.

Ik wil voldoende tijd vrijmaken om als Statenlid de provincie in te trekken om te zien, te voelen en te beleven wat er leeft onder de inwoners en ondernemers van Overijssel. Wat mij betreft zitten we zo min mogelijk in het provinciehuis in Zwolle”.