Olympia verovert koppositie

Een goed weekend voor de tafeltennissers van Olympia. Na de 8-2 overwinning op Borne heeft de Goorse equipe de koppositie veroverd. Concurrent Blauw Wit, dat met 6-4 won, heeft nu een puntje minder dan Olympia, waar Tom Broek de man of the match was tegen Borne. Het tweede team van Olympia kwam niet in actie.

Gerelateerde berichten

  • Olympia blijft aan kop na gelijkspel in topper14 maart 2016 Olympia blijft aan kop na gelijkspel in topper De tafeltennissers van Olympia hebben de uitwedstrijd en topper tegen Vitesse gelijkgespeeld. In Hengelo werd het 5-5. In een spectaculaire tweestrijd was Gorenaar Tom Broek de man van de […]
  • Olympia blijft aan kop na gelijkspel20 november 2018 Olympia blijft aan kop na gelijkspel Een gelijkspel voor Olympia 1 in de eerste klasse C. In de topper tegen Vitesse bleven beide ploegen steken op 5-5. Door de puntendeling blijft Olympia nog wel aan kop met één punt […]
  • Olympia aan kop na ruime winst8 februari 2016 Olympia aan kop na ruime winst De tafeltennismannen van Olympia staan weer aan kop. De ploeg, die dit voorjaar uitkomt in de tweede klasse, nam de kop van de ranglijst na een klinkende overwinning. Dit weekend werd DTS […]
  • Kampioensswitch bij Olympia17 april 2019 Kampioensswitch bij Olympia Olympia kan de titel vergeten in de eerste klasse bij het tafeltennissen. Door een 7-3 nederlaag tegen DTS 2 is het kampioenschap uit zicht. In Enschede kon de Goorse equipe haar […]
  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]