Bibliotheek helpt met belastingaangifte

Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen een ingewikkelde klus. De Bibliotheek en Salut gaan inwoners van Goor om die reden de helpende hand bieden. In april is er elke vrijdag van 13.00-15.00 uur een gratis belastingspreekuur in de bibliotheek. Mensen kunnen hier terecht met vragen over en hulp bij de belastingaangifte. De vrijwilligers kunnen ook doorverwijzen naar de juiste instanties voor verdere hulp. Het is raadzaam om zoveel mogelijk gegevens mee te nemen.

Gerelateerde berichten

  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren10 november 2019 Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren De zogenoemde OV-ambassadeurs beantwoorden komende dinsdag (12 november) weer de nodige vragen tijdens het maandelijkse inloopspreekuur in de Goorse bibliotheek. veel gestelde vragen over […]
  • Boekenuitverkoop in Goorse bieb3 mei 2016 Boekenuitverkoop in Goorse bieb In de bibliotheek in Goor gaat een groot aandeel 'afgeschreven' boeken in de verkoop. Ook zijn er tijdschriften, cd's en dvd's in de uitverkoop. Bij de bieb wordt elk jaar een grote […]
  • Bibliotheek zoekt vrijwilligers6 oktober 2016 Bibliotheek zoekt vrijwilligers De bibliotheek van Goor zoekt nieuwe vrijwilligers. Ben jij de nieuwe gastvrouw of gastheer van de bieb, dan moet je je aanmelden. Dan verwelkom je de bezoekers, wijst hen de weg en helpen […]
  • Bieb kleurt ook rijk2 juli 2019 Bieb kleurt ook rijk Tijdens¬†Kleurrijk in de Hof,¬†komende zaterdag, is er weer veel leuks te beleven bij de bibliotheek Goor. Voor de jongste kinderen staat de Gele Verhalenbus op het plein voor de spannende […]