FC Twente Vrouwen traint Goorse voetbalmeiden

Om de onderlinge samenwerking te onderstrepen hebben de vrouwen van GFC en Twenthe nog meer de handen ineen geslagen. Vanaf 27 maart zal er acht weken lang een voetbaltraining worden verzorgd door de FC Twente Vrouwen. Voornamelijk op de woensdag zal afwisselend op de beide sportparken worden getraind door de topvoetbalsters uit Enschede. Niet leden zijn ook welkom om een kijkje te nemen bij de training. De dames van GFC en Twenthe werken in de jeugd samen in de competitie. Er zijn ook inlooptrainingen. Wie daaraan mee wil doen kan zich melden via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd12 oktober 2021 Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd Na een jaar van leemte in de clubkantines was het afgelopen week ook weer tijd voor de algemene ledenvergaderingen bij onder meer vv Twenthe en GFC. Bij de Oudste Goorsche werden […]
  • Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen26 mei 2021 Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van […]
  • Race tegen de klok…25 januari 2021 Race tegen de klok… Heel veel evenementen gaan al niet door én door de strengere maatregelen gaat nu ook zelfs een streep door online-bijeenkomsten door de naderende avondklok en de visite-beperking. Zo ook […]
  • Goorse stadsderby op 8 november23 augustus 2020 Goorse stadsderby op 8 november De KNVB heeft de competitie-programma's bekend gemaakt voor de voetbalamateurs en daaruit blijkt dat de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B, staat gepland voor zondag 8 […]
  • Na de derby wacht nu een duel met andere concurrenten14 december 2019 Na de derby wacht nu een duel met andere concurrenten Het laatste duel van 2019 staat voor de deur voor de Goorse voetballers. De spelers van GFC zouden het opnemen het vanmiddag op tegen hekkensluiter SC Rijssen maar die wedstrijd is […]