Basisscholen wedijveren om mooiste Paasei

Vier Goorse basisscholen en vier Markelose scholen gaan zich druk maken met het verfraaien van grote piepschuim-paaseieren. De eieren van 1 meter 30 hoog zijn bij de acht scholen gebracht door medewerkers van het Goorse Zippytoys en elke school krijgt drie weken de kans om een ei op te sieren. Daarna worden de eieren opgehaald waarna ze tentoongesteld worden in de winkel in de Grotestraat. Daar kan gestemd worden op de verschillende scholen. Op ‘witte’ donderdag 18 april is de prijsuitreiking. Elke school in de Hof van Twente kreeg de kans om mee te doen maar het bleef deze eerste keer bij acht aanmeldingen. Zippytoys organiseert op woensdag 3 april ook een stoepkrijtwedstrijd voor kinderen in de Grotestraat.

Gerelateerde berichten

  • Paaseieren scholen zijn klaar9 april 2019 Paaseieren scholen zijn klaar De grote paaseieren zie op vier Goorse en vijf Markelose scholen zijn geschilderd zijn klaar en staan nu in de Goorse Zippytoys-winkel in de Grotestraat. Daar kan ook gestemd worden op […]
  • Ajuu en succes in de brugklas…7 juli 2021 Ajuu en succes in de brugklas… Het is een bijzondere week voor de kinderen van groep 8 van de Goorse basisscholen. Na het opvoeren van de diverse musicals waarvoor heel lang is geoefend was het vandaag dan toch echt de […]
  • 23 juni 2021 Prijsvraag met QR-codes langs route kinderoptocht Op de route waar normaliter de kinderoptocht op zaterdag met Schoolfeest langs gaat, zijn voor deze editie op tien locaties langs deze route even zoveel QR-codes verstopt voor het raam […]
  • Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark30 maart 2021 Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark Naast De Hofkerk is ook De Ark toegankelijk in het kader van het paasdagen. Komende vrijdag is het nieuwe kerkgebouw aan de Irisstraat beperkt open voor publiek. Leden van de […]
  • Hofkerk geopend met Pasen29 maart 2021 Hofkerk geopend met Pasen Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag is de Hofkerk een aantal uren geopend. Ondanks het coronavirus wil de protestantse gemeente de gelovigen toch de mogelijkheid geven om 'te bidden bij […]