De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon

Voor een nieuw reality-programma op SBS6 zal de bekende glamourfamilie Roelvink een drietal dagen in Goor zijn om te gaan werken bij Huize Herfstzon. De opnames zijn op 26, 27 en 28 maart voor een nieuwe serie die in mei zal beginnen onder de naam ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’. Dat is het vervolg op de serie ‘De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken’. De Amsterdamse volkszanger Dries Roelvink komt met zijn vrouw Honoria en zijn zonen Dave en Donny om allerhande klusjes te doen en de medewerkers en vrijwilligers van Herfstzon te ontlasten. Ook zal hij een optreden verzorgen. Daarnaast heeft SBS6 ook een aantal verrassingen in petto voor leidinggevend, medewerkers- en bewoners. Herfstzon is uitgekozen omdat het woon-zorgcentrum landelijke bekendheid verworven heeft door de huiselijkheid, de media-aandacht voor drie hoogbejaarde vriendinnen en de goede uitslag van de inspectie. Wanneer de uitzending is van het nieuwe programma met de beelden vanuit Goor is nog niet bekend gemaakt.

De Roelvinkjes

Gerelateerde berichten