Jouw stem is geld waard!

Twee dagen nadat Goor naar de stembus trok voor de Provinciale Staten en de waterschappen, vragen ook de Goorse verenigingen en stichtingen om uw aandacht. Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio namelijk een warm hart toe. Daarom stelt zij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabo Clubkas Campagne. Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Alle klanten van de Rabobank Centraal Twente van 12 jaar en ouder hebben op 19 maart per post of e-mail een persoonlijke stemcode ontvangen. Met deze code kunnen drie stemmen worden uitgebracht, waarvan twee op dezelfde club. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de clubkas. Daarvoor is elke bijdrage wenselijk. Stemmen kan tot en met 12 april. 

Gerelateerde berichten

  • 7 november 2020 Rabo Clubsupport: Bijna 9.000 euro voor Goorse verenigingen en instanties De zogenoemde ClubSupport-actie van de Rabobank Centraal Twente heeft Goorse clubs en instanties geen windeieren gelegd. In totaal wordt €8750,20 overgemaakt naar Goorse rekeningen van 26 […]
  • Apollo spekkoper tijdens clubkascampagne19 april 2019 Apollo spekkoper tijdens clubkascampagne Het jubilerende Apollo is dit jaar de grootverdiener tijdens de Rabobank Clubklas-campagne. De 100-jarige muziekvereniging wist 237 stemmen binnen te hengelen via de digitale snelweg en […]
  • Spaarweek en ClubSupport-acties bij de Rabobank (adv)13 oktober 2020 Spaarweek en ClubSupport-acties bij de Rabobank (adv) Sportclubs in Goor en omgeving hebben het moeilijk in corona-tijd en dus kunnen ze nu elk steuntje in de rug goed gebruiken. Om die reden omarmen ze ook allemaal weer de genereuze actie […]
  • Tulpen voor mensen in isolatie22 april 2020 Tulpen voor mensen in isolatie De Rabobank Centraal Twente heeft 100 bossen tulpen geschonken aan de stichting door Wide Open voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken doordat ze bijvoorbeeld in isolatie […]
  • PvdA wil Rabobank weren vanwege faillissement OAD23 mei 2019 PvdA wil Rabobank weren vanwege faillissement OAD De Partij van de Arbeid vindt dat de Rabobank geen vestiging in het Goorse gemeentehuis moet krijgen omdat volgens de partij bewezen is dat de bank destijds reisorganisatie OAD in 2013 […]