Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent

Zo’n 750 mensen bevolkten gisteravond de Tiroler-tent op het Schoolfeestplein waarin het uitermate gezellig was. Na de Duitse klanken van de Reggestad Muzikanten van Apollo en de Reggethaler Spatzen speelde daar de band Wahnsinn die veel lof oogste en de stemming er goed in kreeg. Dat geldt ook voor Marc Wiese (Roel Zweers) die als DJ fungeerde. Het feest ter ere van 100 jaar Apollo wordt vandaag voortgezet met het Frühshoppen vbanaf 11:00 uur met vier kapellen en het feest vanavond met optredens van Henk Wijngaard en Luftwaffel.

Gerelateerde berichten

  • Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend25 maart 2019 Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend Zet een tent op de Schoolfeestweide en het komt goed. Met die gedachte organiseerde muziekvereniging Apollo samen met RH Events en Hof van Twente Verhuur, het Tiroler weekend en ze […]
  • Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline1 april 2016 Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van 't Gijmink met de DJ's Dennis en Sem. Morgenavond staan de […]
  • Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten8 januari 2019 Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten Als ieder jaar ook nu weer een nieuwjaarsconcert van Apollo’s Reggestad Muzikanten. De Bebsel is zondagmiddag de plaats van handeling van het eerste afspraakje in 2019. De Reggestad […]
  • Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten8 januari 2016 Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten De Goorse evenementenkalender in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar vermeld de nodige nieuwjaarsbijeenkomsten. Zo is het zondagmiddag druk bij De Bebsel waar de leden van Goor […]
  • GFC klaar voor daverend jubileumweekeinde6 oktober 2017 GFC klaar voor daverend jubileumweekeinde Er zijn maanden aan voorbereiding aan vooraf gegaan en dit weekend is het zover voor de leden en sympathisanten van GFC. De oudste voetbalclub van Goor bestaat 110 jaar en dat wordt groots […]