Keestra verhaalt tijdens boekenweek

Ingrid Keestra houdt morgen een lezing over haar boek Mantelzorger der liefde. Dit in het kader van de boekenweek 2019 in de Goorse bibliotheek. De Goorse schrijfster is al meer dan 13 jaar mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Mantelzorger der liefde is een gids voor mantelzorgers vol tips, interviews en persoonlijke ervaringen. Tijdens de lezing vertelt ze hoe ze omgaat met verdriet en frustratie, en hoe ze de situatie van haar moeder uiteindelijk leert accepteren. De lezing in de bibliotheek begint morgen om 20:00 uur en is gratis toegankelijk.

Gerelateerde berichten

  • Van code oranje naar code geel5 juli 2015 Van code oranje naar code geel De brandweer Twente heeft voor Goor en omgeving vanaf morgen code geel afgekondigd. Dat is tot middernacht nog de zwaardere variant code oranje. Tot die tijd mag er dus geen open vuur […]
  • echtlogo4 april 2013 Plan voor lokale energiecoöperatie Onder de titel ECHT (Energiecoöperatie Hof van Twente) is een elftal inwoners uit Goor en omgeving bezig om tot een plan te komen waarbij het de bedoeling is om tot een zo groot mogelijk […]
  • Mirrewinter nu ook in Buurthuis ’t Gijmink14 februari 2019 Mirrewinter nu ook in Buurthuis ’t Gijmink De oorlogsfilm Mirrewinter krijgt een vervolg in Goor en zal nogmaals vertoond worden. Ditmaal in het Buurthuis ’t Gijmink op vrijdag 1 maart om 20:00 uur. De film, gemaakt door 140 […]
  • OV-kaart gevonden op station31 augustus 2020 OV-kaart gevonden op station De OV-kaart van D. Roost is gevonden op het Station Goor. Telefoon van de persoon die de ov-kaart heeft gevonden is 06-44021504.
  • We gaan ze dimmen als de nacht…2 april 2011 We gaan ze dimmen als de nacht… In de regio wordt al weken uitgekeken naar de kraker in de eredivisie. Landskampioen FC Twente neemt het vanavond in De Grolsch Veste op tegen koploper PSV. Diverse Gorenaren zullen weer […]