Efficiënt Hector verslaat Enter en kan naar boven kijken

Hector heeft zondagmiddag een belangrijke zege geboekt op sv Enter. Op ’t Doesgoor werd het 2-0 voor de thuisploeg. De Hectorianen begonnen slap aan de wedstrijd. Het resulteerde in een paar (grote) kansen voor de bezoekers, maar een Enterse openingstreffer kwam er niet. Enigszins verassend kwamen de Hectorianen op voorsprong. Marinus Wolters ging alleen op het doel af en zette met een bekeken lob de eerste treffer op het scorebord. Enter leek daarna weer op gelijke hoogte te komen. Na een overtreding van Joost Minkjan wees leidsman Van der Veen naar de stip. Alleen de pingel werd knap gestopt door de goed keepende Daniël Kolbe.

De tweede helft speelde Hector stukken beter en kreeg Enter steeds minder te vertellen. In de 62e minuut viel dan ook de tweede treffer. Het was Marinus Wolters die met een knap schot zijn tweede treffer aantekende. Geen vuiltje aan de lucht, zou je zeggen. Maar na teveel commentaar op de matige fluitende leidsman moest Wolters tien minuten voor tijd het veld verlaten. Het had uiteindelijk niet veel invloed op de wedstrijd. De 2-0 voorsprong bleef staan.