Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend

Zet een tent op de Schoolfeestweide en het komt goed. Met die gedachte organiseerde muziekvereniging Apollo samen met RH Events en Hof van Twente Verhuur, het Tiroler weekend en ze kregen het gelijk aan hun zijde. Het werd een oergezellig Goors feest met een aantal fraaie hoogtepunten. Zo bleek de band Wahnsinn op zaterdagavond een schot in de roos en was het ook gisteren tijdens het frühshoppen ‘gemütlich’ en waren er opvallend veel jongeren gisteravond tijdens het afsluitende feest met optredens van Luftwaffel, Zwarte Jannes en Henk Wijngaard. Laatstgenoemde vermaakte het publiek met zijn hits uit vervlogen tijden zoals ‘Met de vlam in de pijp’ en ‘Een sneeuwwitte bruidsjurk’. Het volgende muzikale feest van de 100-jarige Goorse trots is het Bigband Festival op Tweede Paasdag, maandag 22 april.

Henk Wijngaard

Gerelateerde berichten

  • Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent24 maart 2019 Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent Zo'n 750 mensen bevolkten gisteravond de Tiroler-tent op het Schoolfeestplein waarin het uitermate gezellig was. Na de Duitse klanken van de Reggestad Muzikanten van Apollo en de […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival28 maart 2019 Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival Het Bigband Festival van Tweede Paasdag wordt dit jaar onder de titel 'Feeling Good' gehouden en kent in de gerenommeerde Bigband Kiev een absolute blikvanger. De Oekraïense topmuzikanten […]
  • Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert30 november 2018 Apollo in actie tijdens zondagmiddagconcert Het harmonie-orkest van Apollo geeft komende zondagmiddag een concert samen met het jeugdorkest van de Goorse muziektrots in De Reggehof. Voor het harmonie-orkest is dat de grote generale […]