Herbert Reef erelid Schoolfeest

Herbert Reef is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid van het Goorse School- en Volksfeest. In zijn toespraak roemde voorzitter Erwin Zwierink de vertrekkende penningmeester om zijn grote inzet en gedrevenheid voor het Schoolfeest: “Herbert is iemand met het Schoolfeesthart op de juiste plek, die als penningmeester goed op de uitgaven lette, om de opbrengsten van het Schoolfeest weer zo mogelijk terug te laten vloeien naar de Goorse gemeenschap”. Reef was ook de man achter het instellen van het Schoolfeestfonds. Met een onderbreking van drie jaar is Herbert vanaf 2001 tot begin dit jaar penningmeester geweest. Daarnaast was hij voorzitter van de Beheercommissie en is sinds 2010 preses van de Seniorentochtcommissie. Ook blijft hij lid van de Bier- en Terreincommissie.

Voorzitter Erwin Zwierink (r) en Herbert Reef (l)

Gerelateerde berichten

  • Reef schenkt hout aan Hofvogels3 mei 2021 Reef schenkt hout aan Hofvogels Herbert en Roy Reef van houthandel RTT uit Goor gaan de Stichting Hofvogels de komende jaren steunen door het gratis beschikbaar stellen van hout voor de bouw van de vele soorten […]
  • Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit10 mei 2021 Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit Het Feest der Feesten gaat op de 'weide' voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het 'zes […]
  • Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest3 februari 2021 Uiterlijk begin maart beslissing over doorgaan School en Volksfeest De verwachting is dat er nog niet op hele grote schaal feest gevierd zal mogen worden, maar het bestuur van de stichting School en Volksfeest heeft de moed nog niet helemaal opgegeven. […]
  • Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’10 oktober 2020 Schoolfeest op weg naar predikaat ‘immaterieel erfgoed’ Het Goorse School- en Volksfeest is hard op weg om op de lijst te komen van het nationale 'immateriele erfgoed'. Het bestuur van het 'Feest der feesten' is al enige tijd bezig om een […]
  • Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven10 juni 2020 Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven Het muzikale programma van het School- en Volksfeest dat dit jaar te horen en te zien zou zijn in de Goorse Tente, is één op één doorgeschoven naar de editie van volgend jaar. Dat zegt […]