Herbert Reef erelid Schoolfeest

Herbert Reef is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid van het Goorse School- en Volksfeest. In zijn toespraak roemde voorzitter Erwin Zwierink de vertrekkende penningmeester om zijn grote inzet en gedrevenheid voor het Schoolfeest: “Herbert is iemand met het Schoolfeesthart op de juiste plek, die als penningmeester goed op de uitgaven lette, om de opbrengsten van het Schoolfeest weer zo mogelijk terug te laten vloeien naar de Goorse gemeenschap”. Reef was ook de man achter het instellen van het Schoolfeestfonds. Met een onderbreking van drie jaar is Herbert vanaf 2001 tot begin dit jaar penningmeester geweest. Daarnaast was hij voorzitter van de Beheercommissie en is sinds 2010 preses van de Seniorentochtcommissie. Ook blijft hij lid van de Bier- en Terreincommissie.

Voorzitter Erwin Zwierink (r) en Herbert Reef (l)