Zilveren jubileum voor Primera De Bandijk (Adv)

Komende maandag 1 april aanstaande (geen grap) bestaat Primera De Bandijk alweer 25 jaar. In 1994 opende René Versteegen de deuren van een kleine snoep- annex tabakszaak op de plek waar nu het politiebureau staat. Na een jaar verhuisde de winkel naar de Grotestraat-Noord in het pand waar nu ‘De Sfeerkamer’ in is gevestigd. In 2002 volgde de verhuizing naar de huidige locatie met een PostNL- en ING-servicepunt. Toen stapte ook René Kamphuis in als nieuwe firmant om samen de winkel te runnen onder de nieuwe naam: Primera de Bandijk.

vlnr: René Versteegen, Cindy Kamphuis en René Kamphuis

Vijf jaar geleden werd de winkel gemoderniseerd en opnieuw ingericht. Inmiddels is René Versteegen noodgdwongen gestopt door dat zijn visus ernstig is afgenomen. Zijn plaats is overgenomen door Cindy, de echtgenote van René Kamphuis. Om het jubileum te vieren wordt er eerst op zondag 31 maart een besloten feest voor familie, vrienden, (oud)personeel en andere genodigden gehouden. Vanaf 1 april a.s. begint een speciale feestweek waarbij ook nog eens van alles valt te winnen. In Goor wordt een jubileum-folder verspreid waar een speciale jubileumpuzzel is afgedrukt. Daarmee zijn er verscheidene Keuze-cadeaubonnen te winnen ter waarde van €25. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Daarnaast zijn er in die week vele kortingen van 25% op allerhande artikelen. Ook maken betalende klanten kans op gratis 1/5e staatsloten en krasloten.