Bigband Kiev en Skyblasters blikvangers Bigbandfestival

Het Bigband Festival van Tweede Paasdag wordt dit jaar onder de titel ‘Feeling Good’ gehouden en kent in de gerenommeerde Bigband Kiev een absolute blikvanger. De Oekraïense topmuzikanten zijn in het Paasweekeinde in Goor als uitvloeisel van de contacten die er al jaren zijn met de stad. Naast de Bigband uit Kiev is ook ‘The Skyblasters’ uit Soest weer van de partij. Eveneens een gelouterd gezelschap met internationale ervaring. Uiteraard is ook de Bigband van Apollo present. Er wordt gespeeld op het hoofdpodium op het Hoprecaplein in het centrum en in De Reggehof. Bij de café’s is jazz- en bluesmuziek en naast een braderie met kunststraat en het speciaalbieren-festival, is ook er een presentatie van zogenoemde ‘classic cars’. Op het Schoolfeestplein zijn activiteiten voor de jeugd. Dit jaar is er ook een ‘after-party’ met de band Apple in De Reggehof. De organisatie is nog bezig met bijzondere straatact maar daarover later meer.


Gerelateerde berichten

  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]
  • Big Band Festival komt op gang28 maart 2016 Big Band Festival komt op gang De wind is onstuimig en door de regenbuien heen komen mondjesmaat mensen richting het Goorse centrum. Muziekliefhebbers op zoek naar de klanken. "Die kant op..." zegt een behulpzame […]
  • Bigband Festival in Amerikaanse stijl15 maart 2015 Bigband Festival in Amerikaanse stijl Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de […]
  • Meeleven met Oekraïnse muzikanten…27 februari 2022 Meeleven met Oekraïnse muzikanten… De oorlog die momenteel woedt in Oekraïne, heeft ook in het Goorse tot grote ongerustheid geleid. Dit zeker ook vanwege de jarenlange vriendschapsbanden tussen het Twentse Haagje en het […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]