Obstacle Run ook dit jaar in trek

Een jonge knaap ploetert zich over een helling achter de velden van Hector, aangemoedigd door een begeleider. Even verderop een meisje dat alles heeft gegeven en van moeheid de tranen laat lopen in het zicht van de haven. Anderen lopen onverstoorbaar door, de blik op oneindig. De tweede Obstacle Run op ’t Doesgoor was ook dit jaar een groot succes. Zo’n 200 kinderen in verschillende leeftijdsklasses schreven zich in en vervolmaakten met wisselend succes het parcours dat over het sportpark liep maar ook net daarbuiten de nodige hindernissen kende. Daarnaast waren er diverse springkussens en andere sportieve activiteiten en waren er kraampjes met lekkernijen, een bingo en konden kinderen zich laten schminken. En dat onder prima weersomstandigheden. Belangstelling genoeg ook van het publiek. Dus geen enkele reden om er geen blijvertje van te maken…

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Wim gaat voor recordafstand bij 100ste Vierdaagse18 juli 2016 Wim gaat voor recordafstand bij 100ste Vierdaagse Het uur U nadert voor Wim Haverkate. De meeste trouwe Goorse deelnemer aan de Vierdaagse van Nijmegen maakt zich deze week op voor een speciale uitgave. In het kader van het 100-jarig […]
  • Workel wint en verliest7 december 2009 Workel wint en verliest Biljarter Koen Workel won dit weekeinde waar het team verloor terwijl hij onderuit ging waar zijn teamgenoten wel wonnen. Tegen J+B Küpers ging de wedstrijd met 4-2 verloren maar kwamen de […]
  • Marit Cent heropent wielerseizoen met podiumplek19 juli 2020 Marit Cent heropent wielerseizoen met podiumplek De eerste wielerwedstrijd sinds de coronastop is voor Marit Cent goed verlopen. In Honselersdijk wist de Goorse wielrenster zaterdag direct een podiumplaats te bemachtigen. Op het […]
  • 2009…28 december 2009 2009… Wat heeft 2009 Goor gebracht? Ik moest er lang en veel over nadenken. Het antwoord is vrij ontnuchterend: bijna niets. Het jaar is voorbij gekabbeld zonder dat mij ook maar iets bijzonders […]