Het waren drie eneverende dagen voor de Roelvinkjes

Een drukte van belang vanmiddag rond Huize Herfstzon. Een grote groep jongeren had zich verzameld om een glimp op te vangen van de Roelvinkjes. En dat was niet voor het eerst want dat gebeurde vaker de afgelopen dagen. De Goorse jeugd wilde vooral graag met de broers Dave en Donny op de foto. De zonen van volkszanger Dries Roelvink waren samen met hun vader, drie dagen in Goor om te helpen bij de werkzaamheden in het woon-zorgcentrum. Constant gevolgd door een cameraploeg voor een nieuw reality-programma onder de naam ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’. Een hele belevenis voor de bewoners en het personeel dat ook nog werd getrakteerd op een optreden van Dries. Het trio, dat als uiterst vriendelijk en behulpzaam werd ervaren, meldde zich ook nog in de nabij gelegen Sportschool van Linus Pijffers (foto) om daar aan de strakke lichamen te werken. De nieuwe serie op SBS wordt vanaf begin mei uitgezonden. Wanneer de ‘Goorse’ uitzending op de rol staat, is nog niet bekend. Sbs6 Shownieuws maakte al wel een item in Goor dat via deze LINK te bekijken is.

Gerelateerde berichten

  • Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan…9 juli 2019 Dave Roelvink opnieuw op bezoek bij Opa Jan… Het zijn vrienden voor het leven geworden: Dave Roelvink en 'Opa' Jan Krooshoop. En dat allemaal door het programma 'De Roelvinkjes passen op de winkel'. Daarvoor was de bekende […]
  • De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon21 maart 2019 De Roelvinkjes gaan aan het werk bij Huize Herfstzon Voor een nieuw reality-programma op SBS6 zal de bekende glamourfamilie Roelvink een drietal dagen in Goor zijn om te gaan werken bij Huize Herfstzon. De opnames zijn op 26, 27 en 28 maart […]
  • De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS620 mei 2019 De Roelvinkjes bij De Herfstzon morgen bij SBS6 Goor zal morgenavond met meer gretigheid dan anders afstemmen op SBS6. De uitzending van de Roelvinkjes bij De Herfstzon is namelijk te zien op de zender van John de Mol. 'De Roelvinkjes […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]
  • Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL24 mei 2018 Herfstzon-vriendinnen in Editie NL op RTL Ze zijn 97 jaar en zijn het grootste gedeelte van hun rijke leven al de beste vriendinnen. Nu genieten ze samen van de 'oude dag' bij verzorgingstehuis Herfstzon in Goor. Lien Koebrugge, […]