Gretig Hector verrast slap Twenthe

Hector heeft vandaag  verrassend de stadsderby gewonnen van vv Twenthe. De ploeg van trainer Wim Woeltjes won op een drukbezocht sportpark Doesgoor dankzij een doelpunt van Rick Biesemaat. Hector was feller, gretiger en efficienter dan de bezoekers, die erg slap acteerden. Twenthe kreeg nauwelijks kansen en sloeg bij de warming-up al een flater. Zo kon Robin Gerritsen niet meespelen, omdat zijn spelerspas niet in orde was. Ook wisselspeler Daniel Bruggeman was om die reden niet speelgerechtigd.

110904_Hector-Twente2

Hector, dat niet kon beschikken over Van Koolwijk en Alink, hield Twenthe kort. De groen-witten waren veel sterker in de duels en kregen hierdoor ook meer kansen. Met name op het middenveld was Hector heer en meester. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd na twintig minuten gemaakt door Rick Biesemaat, die een combinatie eenvoudig afrondde.

110904_Hector-Twente1 

Twenthe kwam voetballend alleen in de eerste twintig minuten mee. Nijland, die als aanvallende middenvelder fungeerde, zat in de tang bij Menno de Leeuw. En zo waren ook de andere Hectorianen veel sterker dan de directe opponent. Vlak voor rust moest Kolbe een keer handelend optreden. Tekenend voor de onmacht van Twenthe was het slappe slotoffensief. Er kwamen geen kansen meer en ook aanvoerder Michel Boom bleef achterin.

110904_Hector-Twente3

Door de spelerspaskwestie dreigt er een streep te worden gezet door de bekerwedstrijden van vv Twenthe, dat zich eigenlijk had gekwalificeerd voor de volgende ronde.

110904_Hector-Twente5

110904_Hector-Twente4

110904_Hector-Twente6

110904_Hector-Twente7

110904_Hector-Twente8