Twenthe voor belangrijk duel tegen LSV, Hector treft koploper

Het wordt weer eens tijd voor een driepunter voor het vlaggeschip van vv Twenthe. De ploeg pakte één punt uit de laatste twee wedstrijden en is nog niet weg bij de ‘gevaarlijke’ onderste plekken in de derde klasse A. Morgen kan wel een goede stap gezet worden als thuis wordt gewonnen van LSV. De ploeg uit Lonneker heeft 2 punten meer als Twenthe dat nu 20 punten uit 18 duels heeft. Voor Hector wacht de thuiswedstrijd tegen de koploper in de vierde klasse G: vv Diepenveen. Die ploeg speelde verrassend genoeg de afgelopen twee duels gelijk tegen de laagvliegers DAVO en De Gazelle. Hector won vorige week van Enter en verloor na de winterstop maar één wedstrijd. Het vertrouwen is dus groot bij de ploeg van trainer Mark Dijkstra die vorige week zijn contract met een seizoen verlengde. GFC gaat naar de nummer vier op de ranglijst: vv Lettele. GFC is tiende maar heeft nog een aantal wedstrijden in te halen. De rood zwarten doen het na de winterstop uitstekend. GFC liet in vier wedstrijden slechts twee punten liggen. Dat gebeurde vorige week in het uitduel met ABS. De tussenstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs zijn morgen te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs weer in actie na vrij weekend17 november 2018 Goorse clubs weer in actie na vrij weekend De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Is GFC titelkandidaat na Pasen ?20 april 2019 Is GFC titelkandidaat na Pasen ? Met de aankondiging dat GFC volgend jaar zaterdagclub wordt, zal het in dit seizoen geen prijzen of promotie opleveren, maar de sportieve ambitie voert de boventoon bij de rood zwarten […]
  • Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update)17 januari 2019 Kelderkrakers voor Goorse clubs (Update) IJs en weder dienende melden de voetbalclubs zich morgen weer in de wei voor een aantal zeer belangrijke wedstrijden. Zowel Twenthe, Hector als GFC treffen een concurrent in de strijd om […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum1 december 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Reutum Twenthe kreeg vorige week in de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal een flinke oorwassing van NEO en gaat morgen voor eerherstel in het belangrijke duel in en tegen Reutu. De ploeg […]