Twenthe krijgt te weinig tegen LSV

VV Twenthe heeft slechts een punt overgehouden aan het duel met LSV uit Lonneker. De ploeg van trainer Hans Dirksen was in eigen huis de bovenliggende partij, maar bleef steken op 1-1. In een gelijkopgaande eerste helft waren er kansjes over en weer, maar het was LSV dat vlak voor de rust de leiding nam. In het tweede bedrijf stelde Twenthe orde op zaken en kwam het op gelijke hoogte via Mark Nijland. De aanvoerder benutte een strafschop. Twenthe rook bloed en ging op jacht naar de drie punten, maar baten mocht het niet. Het duel op ’t Piepwillem begon overigens een half uur later. En de reden was een bijzondere. In plaats van Goor toetste scheidsrechter Jacco Beunissen het Belgische Heist-Goor in op zijn navigatie en daar kwam hij pas in Limburg achter. Wachten op de leidsman zou te lang duren en dus werd er gezocht naar een vervanger. Deze kwam er in de persoon van arbiter Olyslager uit Deventer, waardoor er ‘gewoon’ gevoetbald kon worden.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]
  • Twenthe deelt de punten met DSVD24 februari 2019 Twenthe deelt de punten met DSVD Na een bloedeloos eerste half uur nam Twenthe het heft in handen. Desondanks slaagde de equipe van trainer Hans Dirksen er in het laatste kwartier van de eerste helft niet in de […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Pezen in de voorbereiding22 juli 2018 Pezen in de voorbereiding Bij de één nog een kilootje te veel, bij de ander is de conditie op peil. Pezen tijdens de eerste trainingen. Voor de voetballers van vv Twenthe is de voorbereiding op het nieuwe seizoen […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]