Salut via Sas altijd bereikbaar

Salut is vanaf heden 24 uur per dag te bereiken. De welzijnsorganisatie heeft de Salut’s App Service geïntroduceerd, afgekort Sas. Via Whats App kunnen mensen met hulpvragen een bericht sturen. Dat kan gaan over het gebruik van DigiD, een uitkering of vrijwilligerswerk. Tijdens kantooruren wordt de app direct beantwoord. Daarbuiten zal het antwoord volgen op de volgende werkdag.

Directeur Anne van Veen: “Een appje sturen is een kleine moeite”, stelt Anne. “De meeste mensen zijn bovendien vertrouwd met WhatsApp. Het grote voordeel van Sas is verder dat mensen haar een vraag kunnen stellen wanneer het hén uitkomt. Ze hoeven zich niet meer te houden aan onze kantooruren en er ook de deur niet meer voor uit.” Sas is bereikbaar via: 06-2089 49 99.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Gemeente nu ook via WhatsApp te bereiken27 augustus 2015 Gemeente nu ook via WhatsApp te bereiken De gemeente Hof van Twente is vanaf volgende week ook te bereiken via WhatsApp. Vanaf komende dinsdag (1 september) start een proef waarin inwoners van Goor en de andere kernen in de Hof […]
  • Oefening buurtpreventie zorgt voor snelle aanhouding15 maart 2017 Oefening buurtpreventie zorgt voor snelle aanhouding De oefening van de politie in samenwerking met de gemeente en bewoners van De Whee heeft gisteravond tot een snelle aanhouding geleid van twee verdachte dames. Zij gingen joggend door de […]
  • Stadsraad wil buurtpreventie-apps stimuleren27 november 2016 Stadsraad wil buurtpreventie-apps stimuleren De Stadsraad Goor wil het gebruik van Whatsapp in het kader van buurtpreventie gaan stimuleren. Om het aantal inbraken in Goorse wijken terug te dringen is het volgens de raad een […]
  • Oplichters in Twente actief via Whatsapp18 augustus 2016 Oplichters in Twente actief via Whatsapp De politie waarschuwt voor oplichters die actief zijn via berichtenservice WhatsApp in de regio Twente. Op een slinkse manier proberen ze mensen op te lichten. De bedriegers nemen dezelfde […]