Jumbo in Goor wordt ‘groenste’ supermarkt van Nederland

De nieuwe Jumbo-supermarkt aan de Goorse van Kollaan wordt volledig energie-neutraal. Dat zegt uitbater Tijn Leussink op de site Klimaatplein.com. Hij runt samen met zijn broer Niek zes supermarkten in de regio, twee Gall en Gall’s en twee Etos-drogisterijen. De nieuw te bouwen supermarkt in Goor moet een duurzaam kunststukje worden en zal van hout zijn en worden voorzien van zonnepanelen, innovatieve koeltechnieken, warmtewinning en elektrische laadpunten voor auto’s en fietsen. “We bouwen aan de groenste supermarkt van Nederland”, aldus Leussink. De nieuwe supermarkt komt op de plek waar de (asbesthoudende) gemeentewerf inmiddels is afgebroken en moet in de loop van volgend jaar klaar zijn. Het hele verhaal is via deze LINK te lezen.

De plek waar de nieuwe ‘groenste’ Jumbo-supermarkt zal verrijzen

Gerelateerde berichten

  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Goorse historie op mokken bij de Jumbo21 maart 2021 Goorse historie op mokken bij de Jumbo Na het kwartetspel met historische plaatjes van Goor bij Albert Heijn doet nu ook de plaatselijke Jumbo een duit in het zakje. In samenwerking met de stichting Historisch Goor is in de […]
  • Jumbo voor opening 4 dagen dicht20 januari 2021 Jumbo voor opening 4 dagen dicht De Jumbo-supermarkt in de van Kollaan is voor de opening van de nieuwe vestiging op 3 maart, vier dagen gesloten. Dit om de nieuwe winkel goed op orde te krijgen voor de verwachte stroom […]
  • 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt13 januari 2021 15.000 tegels in nieuwe Jumbo-supermarkt De opening van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan komt steeds dichterbij. Het grote gebouw is inmiddels een grote blikvanger geworden achter het huidige winkelpand en inmiddels […]
  • Informatie-avond over bouw nieuwe Jumbo-supermarkt18 augustus 2020 Informatie-avond over bouw nieuwe Jumbo-supermarkt Komende donderdag is er een informatie-avond over de bouw van de nieuwe Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan/Patrijzenstraat in Goor. Deze is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd […]