Wereldwinkel zoekt jonge vrijwilligers

Wereldwinkel Goor zoekt versterking en dan met name jongere medewerkers. Dit omdat n veel van de vrijwilligers zijn ouder dan 65 jaar. De Wereldwinkel zoekt mensen met ‘frisse ideeën’ over toekomstkansen voor Fairtrade. Ook is er een mogelijkheid om als stagiair praktijkervaring op te doen. Ook zijn er mogelijkheden voor mensen om te re-integreren of een werkstageplek in te nemen. De Wereldwinkel heeft naast winkelpersoneel ook mensen nodig die de pr verzorgen en de social media bijhouden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0547-271767 of mailen naar info@nullwereldwinkelgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Supermarkt De Whee nu ook Fairtrade23 augustus 2019 Supermarkt De Whee nu ook Fairtrade De nieuwe supermarkt De Whee aan de Da Costastraat in Goor is nu officieel een zogenoemde Fairtrade-winkel. De voormalige Emté die nu in handen is van uitbater Frank Bannink heeft een […]
  • Wereldwinkel gaat weer open14 mei 2020 Wereldwinkel gaat weer open De Wereldwinkel in het Goorse centrum gaat op 22 mei weer open. De winkel met zogenoemde 'eerlijke' producten was 10 weken dicht vanwege het Coronavirus. Er zijn de nodige […]
  • Wereldwinkel viert 30 jarig bestaan9 oktober 2018 Wereldwinkel viert 30 jarig bestaan De Wereldwinkel in het Goorse stadshart viert komende zaterdag, 13 oktober, het 30-jarig bestaan. De winkel met Fairtrade-producten opende op 8 oktober 1988 symbolisch de deur door middel […]
  • Hof van Twente wordt Fairtrade-gemeente24 november 2017 Hof van Twente wordt Fairtrade-gemeente Het college van B&W van de gemeente Hof van Twente heeft besloten om het inwonersinitiatief voor de vorming van een zogenoemde Fairtrade-gemeente te ondersteunen. Er is al een […]
  • Wereldwinkel luidt de noodklok3 april 2018 Wereldwinkel luidt de noodklok De Wereldwinkel viert dit jaar haar zesde lustrum, maar het is geen vanzelfsprekendheid dat de cadeauwinkel haar 30-jarig bestaan kan vieren. Dit afgelopen paasweekend kon de zaak […]