Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand

Er komt een Sushi-afhaalwinkel in het pand waar tot voor kort poelier Le Coq was gevestigd. De nieuwe winkel met de populaire oosterse hapjes komt er initiatief van Gorenaar Nimon Zhou en gaat ‘Moshi Moshi Sushi’ heten. De komst werd gisteravond aangekondigd op Facebook en leverde direct een stroom aan reacties op. Het gerecht met koude rijst en diverse andere ingrediënten is populair bij veel mensen. Er worden in de komende maand de nodige aanpassingen gedaan aan het winkelpand. Eind april zal ‘Moshi Moshi’ Sushi de deuren openen in het Goorse stadshart. De naam komt overigens uit het Japans. ‘Moshi Moshi’ is wat Japanners als eerste zeggen als ze de telefoon opnemen.


Gerelateerde berichten

  • Goorse ondernemers stappen in Sushi-markt19 juni 2021 Goorse ondernemers stappen in Sushi-markt Boulos Kourie (foto onder rechts) is één van de pijlers onder de Goorse café's Johnny's en De Buurman en gaat nu samen met zijn vriend Job Vaarhorst daarnaast een andere uitdaging aan. […]
  • Partyshop Twente naar Goorse centrum4 januari 2021 Partyshop Twente naar Goorse centrum Partyshop Twente komt vanaf begin april naar het centrum van Goor. De winkel waar feestkleding en feestartikelen te koop en te huur zijn zat de afgelopen twee jaar in de Grotestraat in […]
  • Hollandse middag Doors Wide Open11 augustus 2020 Hollandse middag Doors Wide Open Doors Wide Open organsieert komende zondagmiddag 16 Augustus een zogenoemde 'Oer-Hollandse' middag in het Goorse centrum. Vanaf 14:00 uur tot 19:00 uur zijn er allerlei activiteiten op de […]
  • Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor3 maart 2020 Nu wel voldoende draagvlak voor BIZ in centrum Goor Het centrum van Goor wordt een Bedrijven Investerings Zone. Ondernemers en eigenaren van leegstaande panden in Goor konden hierover afgelopen weken stemmen. Deze stemmen zijn op dinsdag 3 […]
  • Winters Genieten met Lasergame-arena, buitendisco en Kerstkoets11 december 2019 Winters Genieten met Lasergame-arena, buitendisco en Kerstkoets Het centrum van Goor is komende zondag weer het decor van Winters Genieten. Tijdens deze jaarlijkse kerstmarkt zijn de winkels geopend en zijn er ook kramen met waar van verenigingen en […]