Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand

Er komt een Sushi-afhaalwinkel in het pand waar tot voor kort poelier Le Coq was gevestigd. De nieuwe winkel met de populaire oosterse hapjes komt er initiatief van Gorenaar Nimon Zhou en gaat ‘Moshi Moshi Sushi’ heten. De komst werd gisteravond aangekondigd op Facebook en leverde direct een stroom aan reacties op. Het gerecht met koude rijst en diverse andere ingrediënten is populair bij veel mensen. Er worden in de komende maand de nodige aanpassingen gedaan aan het winkelpand. Eind april zal ‘Moshi Moshi’ Sushi de deuren openen in het Goorse stadshart. De naam komt overigens uit het Japans. ‘Moshi Moshi’ is wat Japanners als eerste zeggen als ze de telefoon opnemen.


Gerelateerde berichten

  • Mos-ie, Mos-ie…9 april 2019 Mos-ie, Mos-ie… Now we are talking! Na jarenlange versaaiïng begint er nu eindelijk een beetje licht aan de horizon te gloren. We krijgen waarachtig een heuse sushi- toko in ons idyllische stadshart. De […]
  • Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour3 november 2017 Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour De Poeliers van het Goorse Le Coq zijn in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Wild Tour Twente. Met de zelfgemaakte ree-paté werd een tweede prijs behaald terwijl er een derde plek […]
  • Twee Goorse winkels gaan sluiten19 januari 2019 Twee Goorse winkels gaan sluiten Het wordt weer een stukje leger in het Goorse stadshart. Na vandaag is het gedaan met de DA Drogist. Het is de laatste dag dat de drogisterij en parfumerie geopend is. Uitbater van Zwol […]
  • Le Coq derde in aspergecontest28 april 2015 Le Coq derde in aspergecontest De aspergesalade van de Goorse poelier Le Coq heeft brons gekregen tijdens de verkiezing van de Twente Asperge Wijn-Ham-Bier-Salade 2015 op het ROC van Twente in Almelo. Een proefpanel van […]
  • Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone7 maart 2018 Centrum Goor wordt toch geen Bedrijfs Investerings Zone Het centrum van Goor wordt geen zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ). Een allesbepalende stemming onder de gebruikers en de eigenaren van panden in het stadshart leverde niet de […]