Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink

Diana Leferink is gisteren 50 jaar geworden en dat was te zien ook. De familie en vrienden rukten massaal uit om haar tuin om de toveren ter ere van deze mijlpaal. Ook de familie uit Spanje is overgekomen om dit heugelijke feit met haar te vieren, het feestje wordt aanstaand weekend groots gevierd bij De Buddy`s.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Marriette Braamhaar ziet Sarah5 mei 2009 Marriette Braamhaar ziet Sarah Omdat de consternatie op Koninginnedag en de dodenherdenking de lief en leed-redactie in haar greep had, is het de afgelopen dagen rustig geweest op deze pagina. Toch gebeurde er wel […]
  • 40 jarig huwelijk Gerrit en Ria Groteboer30 juni 2012 40 jarig huwelijk Gerrit en Ria Groteboer Vandaag is het 40 jaar geleden dat Gerrit en Ria Groteboer in het huwelijksbootje stapten. Destijds was het een lentedag vol regen en hopelijk vandaag een feestdag met een stralende zon. […]
  • Swingende Sarah voor Inge Markerink23 februari 2019 Swingende Sarah voor Inge Markerink Feest vooraf aan het Hachreyse tijdens het mooi maken, swinging Inge viert haar 50ste verjaardag. Daar mag een borrel op worden gedronken, want Inge is dé alleskunner pur sang. Bij Apollo […]
  • Sarah voor Ingrid Eikelboom-Stok17 maart 2015 Sarah voor Ingrid Eikelboom-Stok Voor Ingrid Eikelboom-Stok ook een tuin vol Sarah`s nu ze vandaag 50 jaar wordt. Het feestje wordt volgend week gevierd. "Daar drinken we er nog een of twee op", aldus de familie en […]