Onvoldoende voor Bijleveld

Ze wordt geroemd doorgaans om haar leiderschap en doortastendheid maar het is voor de Goorse minister van defensie, Ank Bijleveld, niet allemaal goud wat er blinkt. Het Defensiepersoneel is niet zo blij met de ‘baas’. Dat blijkt uit een enquête van BNR. De omroep ondervraagde een groot aantal leden van de militaire vakbond AFMP en koppelde de uitkomst aan een cijfer: Een 4.2. De onvrede is met name groot over de te lage salarissen en het aantal openstaande het vacatures. Op dit moment is bijna een kwart van de arbeidsplekken bij Defensie niet bezet.

Ank Bijleveld (r) tijdens de Veteranendag in Goor vorig jaar.


Gerelateerde berichten

  • Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld12 februari 2018 Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld Een lokale ontmoeting met de hoogste baas van defensie. Minister Ank Bijleveld sprak vanmorgen bij Grandcafé De Zon met militairen uit de gemeente. Ze wilde niet alleen met 'balken en […]
  • Bijleveld blundert tijdens online vergadering Europese ministers20 november 2020 Bijleveld blundert tijdens online vergadering Europese ministers Een gevoelige fout van Minister van Defensie Ank Bijleveld vandaag tijdens een online-vergadering van de 27 Europese defensie-ministers. De Goorse, die in thuisqaurantaine zit, twitterde […]
  • Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld3 november 2017 Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld Ze was compleet verrast toen ze vanavond arriveerde bij Carelshaven in Delden. Ze was daar om afscheid te nemen van haar collega's waarmee ze de afgelopen jaren werkte als Commissaris van […]
  • Ank Bijleveld bevestigt ministerschap20 oktober 2017 Ank Bijleveld bevestigt ministerschap Het gonsde al dagen in Haagse kringen maar zelf wilde ze er aanvankelijk niets over zeggen. Tot vandaag. Ank Bijleveld-Schouten (55) wordt de nieuwe minister van defensie. De in Goor […]
  • Bijleveld reikt optochtprijzen uit11 juni 2018 Bijleveld reikt optochtprijzen uit Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat […]