Manna en Gerrit Wissink 60 jaar getrouwd

Gisteren was het 60 jaar geleden dat Manna & Gerrit Wissink elkaar het ja-woord gaven. Met recht ‘diamanten’ jaren waarin de liefde en zorgzaamheid voor elkaar tot op de dag van vandaag centraal staan. Burgemeester Nauta bezocht het jubilerende echtpaar en verraste hen met prachtige bloemen. Ook was er een schriftelijke felicitatie van de koning en koningin. Zaterdag wordt in kleine familiekring het glas geheven op het diamanten paar. 

Gerelateerde berichten

  • Vrienden stimuleren Eddy’s acceptatie13 oktober 2012 Vrienden stimuleren Eddy’s acceptatie Eddy de Vries bereikte op 10 oktober de leeftijd van 60 jaar. Je zou het niet zeggen als je deze slanke sportieve man ziet fietsen en lopen, maar hij zegt het zelf ook niet. Eddy heeft de […]
  • Gerard en Jo Altena 60 jaar getrouwd27 augustus 2015 Gerard en Jo Altena 60 jaar getrouwd Vandaag is het 60 jaar geleden dat Gerard Altena en Jo Zweers in het huwelijksbootje stapten. Gerard is geen onbekende in Goor. Vroeger heeft hij altijd gewerkt bij de Gasfabriek in Goor […]
  • OV-chipkaart verloren aan Enterseweg16 september 2013 OV-chipkaart verloren aan Enterseweg Vrijdagmiddag rond 18:00 uur is bij de bushalte voor cafetaria De Specht een anonieme OV-chipkaart verloren. De kaart is blauw van kleur en geldig tot 01-09-2017. De vinder wordt verzocht […]
  • Loslopende hond omgeving Goor14 februari 2013 Loslopende hond omgeving Goor In de bosgebieden rond Goor is op meerdere locaties een loslopende hond gespot. Een attente wandelaar heeft een filmpje gemaakt waarop de eigenaar zijn of haar hond zeker zal […]
  • Sleutelbos verloren bij Cappadocia13 mei 2012 Sleutelbos verloren bij Cappadocia Jeroen is gisteren zijn sleutelbos verloren bij Cappadocia, in het centrum van Goor. Er zit o.a. een BOB sleutelhanger aan. Heeft u de sleutelbos gevonden, dan graag contact opnemen met […]