Schoolfeestvlag in NOS-journaal

De oplettende Goorse tv-kijker keek vanmiddag raar op toen ineens een Schoolfeestvlag in beeld kwam in het NOS-journaal. In een item over de toename van het aantal bouwbedrijven in Nederland werd een archiefshot getoond waarin tijdens bouwwerkzaamheden rechts bovenin beeld een Schoolfeestvlag achter een raam te zien is. Waar het beeld geschoten is, is niet duidelijk al lijkt het erop dat de camera op het moment van draaien niet in Goor stond.

Het beeld uitvergroot

Gerelateerde berichten

  • Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet30 juni 2017 Goor in NOS-journaal over nieuwe Aso-wet Goor was vanavond prominent in beeld in het NOS-journaal. Dit in een item over de nieuwe wet Aanpak Woonoverlast. Deze wet, die ook wel de 'Aso-wet' wordt genoemd stelt gemeentebesturen in […]
  • De vlag kan uit !10 mei 2018 De vlag kan uit ! Het is vandaag, op deze Hemelvaartsdag de 10e mei, nog  'zes wekke'  tot aan het begin van het School en Volksfeest en dat is voor veel Gorenaren het sein om de gele Schoolfeestvlag uit te […]
  • Hij wappert ook in Albanië26 april 2019 Hij wappert ook in Albanië Je ziet 'm ook overal; de Schoolfeestvlag. Karin Holthuis, dochter van wijlen Herman Holthuis, toog met vrienden voor een vakantietripje naar Albanië én het gele banier mocht natuurlijk […]
  • Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest15 mei 2019 Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest Het is vandaag precies 'zes wekke veur 't Skoolfees' dat los zal barsten met het feest voor de senioren, die na de jaarlijkse busreis van morgen, op woensdag 26 juni het Feest der Feesten […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]