GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent

Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij vertekend want de rood zwarten hebben door afgelastingen de minste wedstrijden gespeeld in de vierde klasse G en krijgen in de komende drukke weken de kans om op te stomen richting de top. Morgen is Sportclub Markelo te gast in Goor, de huidige nummer 2, waartegen GFC nog niet zo lang geleden in het uitduel nog imponeerde en met 0-4 won. Bjorn Natrop is er vanwege een schorsing dan niet bij. Twenthe treft in de strijd tegen de onderste plekken een concurrent. DSVD is in Deurningen, dat één punt meer heeft, de opponent. In de ploeg van trainer Hans Dirksen keren Koen Morsink en Dennis ter Haar terug in het elftal. Zij waren vorige week een weekendje weg. Hector gaat op bezoek bij Holten en moet het daar doen zonder Unal Kel. Ook Sjoerd Koster ontbreekt op het appél. De tussenstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs zijn morgen vanaf 14:00 uur te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC in hofderby tegen koploper Markelo23 februari 2019 GFC in hofderby tegen koploper Markelo Voor GFC staat morgen het duel met de huidige koploper in de vierde klasse G, Sportclub Markelo op de rol. Deze wedstrijd werd in december afgelast. GFC kan, na de klinkende 5-0 zege van […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector voor Hofderby naar Markelo27 oktober 2018 Hector voor Hofderby naar Markelo In de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal staat morgen de eerste Hofderby van dit seizoen op het programma. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo dat de competitie […]