GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent

Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij vertekend want de rood zwarten hebben door afgelastingen de minste wedstrijden gespeeld in de vierde klasse G en krijgen in de komende drukke weken de kans om op te stomen richting de top. Morgen is Sportclub Markelo te gast in Goor, de huidige nummer 2, waartegen GFC nog niet zo lang geleden in het uitduel nog imponeerde en met 0-4 won. Bjorn Natrop is er vanwege een schorsing dan niet bij. Twenthe treft in de strijd tegen de onderste plekken een concurrent. DSVD is in Deurningen, dat één punt meer heeft, de opponent. In de ploeg van trainer Hans Dirksen keren Koen Morsink en Dennis ter Haar terug in het elftal. Zij waren vorige week een weekendje weg. Hector gaat op bezoek bij Holten en moet het daar doen zonder Unal Kel. Ook Sjoerd Koster ontbreekt op het appél. De tussenstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs zijn morgen vanaf 14:00 uur te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • GFC in hofderby tegen koploper Markelo23 februari 2019 GFC in hofderby tegen koploper Markelo Voor GFC staat morgen het duel met de huidige koploper in de vierde klasse G, Sportclub Markelo op de rol. Deze wedstrijd werd in december afgelast. GFC kan, na de klinkende 5-0 zege van […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]