Update: Kater Duko vermist

Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de Willem Klooshof. Duko is 21 jaar, loopt scheef en houdt zijn kop ook scheef. Daarnaast heeft hij maar twee hoektanden. Mensen die Duko gezien hebben kunnen contact opnemen met de familie Boers.

Update: Duko is weer terecht.

duko

Gerelateerde berichten

  • Snoopie weggelopen…12 september 2011 Snoopie weggelopen… De familie Gierveld is hun konijn Snoopie kwijt. Hij is weggelopen bij de Meerdam in Goor. Diegene die Snoopie heeft gezien kan contact opnemen met Lizzy Gierveld, 06-15872107.
  • Fiets gevonden Kloosterlaan (update)25 augustus 2012 Fiets gevonden Kloosterlaan (update) Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen. […]
  • Update: Konijn ontsnapt uit hok14 september 2011 Update: Konijn ontsnapt uit hok De familie Jeurlink heeft hun konijn als vermist opgegeven. De langhangoor van zes jaar oud is sinds maandag zoek. Het dier ontsnapte uit zijn hok aan de Borghoeksweg. Het is een bruin/wit […]
  • Update: Snuf alweer weg…22 september 2011 Update: Snuf alweer weg… Nienke Burgers-Dijksen heeft het er maar druk mee. "Het is weer zo laat...", zegt ze. Haar konijn Snuf is alweer verdwenen. Nienke heeft echter het vermoeden dat iemand het konijn uit het […]
  • Ook Snuf kiest het hazenpad (update)14 september 2011 Ook Snuf kiest het hazenpad (update) In Goor zijn de laatste tijd een flink aantal konijnen vermist. Ook Snuf is er vandoor gegaan. Het konijn van de familie Burgers is sinds de nacht van vrijdag op zaterdag niet meer gezien. […]