Update: Kater Duko vermist

Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de Willem Klooshof. Duko is 21 jaar, loopt scheef en houdt zijn kop ook scheef. Daarnaast heeft hij maar twee hoektanden. Mensen die Duko gezien hebben kunnen contact opnemen met de familie Boers.

Update: Duko is weer terecht.

duko

Gerelateerde berichten

  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]
  • Wonen Zonder Gas in de Hof3 november 2016 Wonen Zonder Gas in de Hof In samenwerking met PEM-Energy is Energie Coöperatie Hof van Twente gestart met de pilot ‘Wonen Zonder Gas’. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden om woningen volledig los te […]
  • Amateuristisch!25 november 2009 Amateuristisch! Ook onze parlementaire huisanalist Rob Vorkink zat gisteravond in de politieke arena van Goor. En ook hij zag een klucht, die door veel betrokkenen uiterst naief werd vertolkt. […]
  • GFC jo14-1 kampioen en naar de Hoofdklasse24 december 2019 GFC jo14-1 kampioen en naar de Hoofdklasse De talenten van GFC jo14-1 zijn zaterdag kampioen in de eerste klasse na een 1-14 zege in Almelo op Oranje Nassau. De ploeg van trainer Ronnie Boers won 10 van de 13 wedstrijden in een […]
  • VVD en PvdA zetten glasverbod op agenda16 november 2010 VVD en PvdA zetten glasverbod op agenda Het verbod op het Schoolfeestglas komt op de agenda van de raadsvergadering van de gemeente Hof van Twente. Dit op verzoek van de lokale VVD en PvdA. VVD-raadslid Theo Peters kwam vanavond […]