Cliff Kloots 4e in eerste race van het seizoen

Motorcoureur Cliff Kloots is er gisteren niet in geslaagd om zich op het podium te rijden tijdens de eerste wedstrijd om het Oopen Nederlands Kampioenschap in de Supersport 1000-klasse. De Goorse wegracer startte op het TT-circuit van Assen ook vanaf de vierde plek en slaagde er niet in om tijdens de race op te schuiven. “Ik begon goed maar na 5 ronden verloor de achterband veel grip. Het goede nieuws is dat mijn pols het goed heeft gehouden.” Kloots, rijdend voor Edwin Ott-motoren, eindigde vorig jaar, ondanks een slepende polsblessure, als tweede in het eindklassement achter Nigel Walraven die gisteren ook de race won in Assen.

Gerelateerde berichten

  • Kloots derde in Assen4 juni 2017 Kloots derde in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze […]
  • Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 100028 april 2019 Kloots wint in Assen en leidt in ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots heeft tweede wedstrijd om de strijd in het Open Nederlands wegracekampioenschap in de Supercup 1000-klasse op zijn naam geschreven. De 25-jarige […]
  • Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen28 april 2018 Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De […]
  • Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen14 april 2018 Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de […]
  • Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen18 mei 2020 Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen Cliff Kloots stopt met het rijden van wedstrijd. Na bijna vijftien jaar actief te zijn geweest, knijpt de Goorse motorcoureur in de remmen met zijn Team Cliffracing. "Na bijna vijftien […]