Expositie in De Stoevelaar

Vanaf woensdag 17 april wordt in De Stoevelaar een expositie gehouden. De inhoud bestaat uit werk van eigen hand. Verschillende creatieve clubs vanuit De Stoevelaar en Wheehof, zullen schilderijen en andere werken ten toon stellen, die door bewoners van het huis en deelnemers van de dagvoorziening zijn gemaakt. U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in de gang van De Stoevelaar tot 6 mei.

Gerelateerde berichten

  • Vogelvrijwilliger gezocht bij De Stoevelaar13 januari 2019 Vogelvrijwilliger gezocht bij De Stoevelaar Voor de volière in de tuin bij Carintreggeland Huis de Stoevelaar zoekt Carint Reggeland een vrijwilliger die wil helpen bij de verzorging van de vogels. Bewoners genieten altijd enorm […]
  • UVV zoekt nieuwe vrijwilligers5 mei 2017 UVV zoekt nieuwe vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers (UVV) afdeling Goor is per direct op zoek naar mensen die graagde helpende hand willen bieden bij werkzaamheden in De Stoevelaar. Voor elke 2e en 3e maandag en 3e […]
  • Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar?14 juni 2018 Wie vult de kramen voor zomermarkt Stoevelaar? Voor de zomermarkt in de Stoevelaar van zaterdag 30 juni is het nog mogelijk om kramen in te nemen en vandaar uit te verkopen. De markt is daar dan van 14.30 tot 17.00 uur. Wie hier wil […]
  • Middelhuis toont werk in eigen atelier24 september 2019 Middelhuis toont werk in eigen atelier De Goorse kunstenaar Erwin Middelhuis toont in het komende weekeinde zijn werken en zijn manier van werken. Dat doet hij in zijn eigen atelier aan de Lindelaan. Vrijdag is er Open Huis […]
  • Workshop van Olga voor ouderen6 oktober 2015 Workshop van Olga voor ouderen Bewegen met Olga Commandeur. De sportinstructrice, bekend van het dagelijkse programma Nederland in Beweging, komt volgende week dinsdag naar zorginstelling De Stoevelaar. Commandeur komt […]