Voorjaarsconcert Goors Mannenkoor

Als elk jaar het voorjaarsconcert van het Goors Mannenkoor. Zondag 14 april om 11.30 uur is het weer zover. De zaal bij De Bebsel is vanaf 11.00 uur geopend. Dirigent is Hans Kienhuis. Sander Knuiman begeleidt het koor op de piano. De Deepse Troubadours doen ook mee. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Maarten Peterhans. Elk koor zingt een een tiental liederen uit het eigen repertoire. De toegang is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Afsluiting seizoen Mannenkoor10 juli 2019 Afsluiting seizoen Mannenkoor Het Goors Mannenkoor sluit zondag haar seizoen 2018-2019 af met een optreden op camping de Mölnhöfte in Diepenheim. Bij mooi weer zingt het koor buiten onder de notenboom of onder een […]
  • Koffieconcert Goors mannenkoor29 januari 2018 Koffieconcert Goors mannenkoor Vorig jaar trok het koffieconcert van het Goors Mannenkoor met het Goors Schlagerkoor veel publiek. Een goede reden om weer een koffieconcert op de rol te plaatsen. Komende zondag om 11.00 […]
  • Koffieconcert Goors Mannenkoor3 oktober 2018 Koffieconcert Goors Mannenkoor Liefhebbers van gevarieerde koorzang kunnen op zondag 7 oktober hun hart weer ophalen. In zalencentrum De Haverkamp in Markelo verzorgen het Nederlandstalig koor NooTzaak uit […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor11 december 2018 Kerstconcert Goors Mannenkoor Een traditie van jaar en dag. Zeker rond de Kerst. Eén daarvan is het kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk in Goor. Op Eerste Kerstdag wordt het elk jaar druk […]