Musical Waerdenborch in De Reggehof

De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de voorstelling LEF. De musical zit al het hele jaar in het hoofd van de leerlingen, die goed geoefend hebben. De voorstellingen zijn toegankelijk voor iedereen. Een kaartje kost vijf euro.

Gerelateerde berichten

  • Jeugdsymfonie, Hofkoren, Rapunzel en Vrienden van de Ster11 maart 2016 Jeugdsymfonie, Hofkoren, Rapunzel en Vrienden van de Ster Muziek van eigen bodem in De Reggehof. Vanavond treedt de muziekschool samen op met het jeugdsymfonieorkest Twente (foto). Dit alles vindt plaatst onder de bezielende leiding van maestro […]
  • Eindpresentatie musical met Goorse kids12 april 2016 Eindpresentatie musical met Goorse kids In De Reggehof vindt morgenmiddag de eindpresentatie van de cursus Musical plaats.┬áDertien kinderen tussen 7 en 12 jaar hebben onder leiding van musicaldocente Lynn Tackaert de afgelopen […]
  • Fissa, Vuurvogel en Roodkapje3 maart 2017 Fissa, Vuurvogel en Roodkapje Op de evenementenkalender voor het weekeinde staat allereerst de komst van staatssecretaris Jette Klijnsma die vanmiddag op 't Doesgoor is. Vanavond is er in theater De Reggehof een […]
  • Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof21 maart 2018 Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof Komende vrijdag is er een dubbele cabaretvoorstelling in De Reggehof waarbij twee winnaars van het Camerettenfestival ten tonele verschijnen. Goorsnieuws.nl gaat voor deze avond drie keer […]
  • Nieuw aanbod Creatief Centrum12 september 2018 Nieuw aanbod Creatief Centrum De zomervakantie zit er weer op en is het tijd om te starten met een nieuw seizoen bij het Creatief Centrum in De Reggehof. Op de rol het vertrouwde programma: theater voor volwassenen, 4 […]