Hardlopen met De Kariboes

Hardlopen met de Kariboes. Vanaf woensdag 22 mei start de Goorse vereniging weer met een clinic waarin beginners leren hardlopen van 0 naar 5 kilometer. Gedurende 19 weken wordt gewerkt naar de wedstrijd de Halve van Oldenzaal. De clinics vinden plaats op en rond de flanken van de Herikerberg op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur. De kosten voor de clinic bedragen € 50 euro. Dit is inclusief koffie na de clinic en deelname aan de Halve van Oldenzaal. Mailen kan naar  ilsenol@nullcaiway.nlGerelateerde berichten

  • Hardloopclinics bij Kariboes19 april 2015 Hardloopclinics bij Kariboes Loopgroep de Kariboes in Goor verzorgt vanaf eind mei een clinic voor ongeoefende hardlopers onder de titel: 'Van 0 naar 5 kilometer in 19 weken." Hierin wordt op geleidelijke wijze […]
  • Herfstwandeltocht Kariboes30 september 2015 Herfstwandeltocht Kariboes De Kariboes organiseert binnenkort weer haar jaarlijkse herfstwandeltocht. Op zondag 18 oktober  voert de tocht de deelnemers dit jaar over de Herikerberg en door het Weldam. De start en […]
  • Herfstwandeltocht bij Kariboes10 oktober 2016 Herfstwandeltocht bij Kariboes De Goorse trimclub “ Kariboes” organiseert op zondag 16 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vijf afstanden, gaat deze keer […]
  • Herfswandeltocht trimclub Kariboes8 oktober 2014 Herfswandeltocht trimclub Kariboes Trimclub ‘Kariboes’ organiseert zondag 19 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht gaat deze keer over de Herikerberg en door Stokkum. De start en finish zijn bij camping […]
  • Hardloopclinics AV Goor27 oktober 2015 Hardloopclinics AV Goor AV Goor start komende maandag weer nieuwe hardloopclinics. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en leert de deelnemers hoe verantwoord én lekker hard te lopen. Gedurende een […]