‘Oud’ nieuw onderdeel op Koningsdag

Eind deze maand staat Koningsdag weer voor de deur. Ook dit jaar worden er weer diverse activiteiten en evenementen georganiseerd door de oranjevereniging en horecabedrijven in Goor. De dag zal beginnen met de traditionele rommelmarkt (foto). Maar dit jaar is er ook een nieuw onderdeel dat al eens eerder op het programma stond en dit jaar een rentree maakt: De Oranje-toertocht. Een rit van 85 kilometer met motor of auto. Er kan gestart worden tussen 13.00 uur en 14.00 uur op het Schoolfeestplein. ’s Middags zijn daar kinderspelen voor de jeugd terwijl op het plein naast De Bebsel het ‘Rondje van de Koning’ met live muziek, na het succesvolle debuut van vorig jaar, ook weer op de rol staat.

Gerelateerde berichten

  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine23 september 2021 Tocht met Mini Coopers voor ernstig zieke Delphine Op zaterdag 2 oktober aanstaande organiseert de Mini Cooper Club Nederland een toertocht voor de Goorse Delphine Oosterhuis. Zij is net 18 geworden en heeft door een ernstige longziekte […]
  • Veel deelname kleurwedstrijd Koningsdag25 mei 2021 Veel deelname kleurwedstrijd Koningsdag Het was een helse opdracht voor de jury om alles te beoordelen want de deelname aan de kleurwedstrijd rondom Koningsdag was groot. Op initiatief van de Oranjevereniging en Stichting […]
  • Een sobere maar stralende Koningsdag27 april 2021 Een sobere maar stralende Koningsdag Nog geen bevolkte terrassen en winkels die 'gewoon' geopend zijn op deze 27e april waarop Koning Willem Alexander zijn 54e verjaardag viert. Koningsdag wordt voor het tweede jaar op rij, […]
  • Acht Koninklijke onderscheidingen naar Gorenaren tijdens lintjesregen26 april 2021 Acht Koninklijke onderscheidingen naar Gorenaren tijdens lintjesregen Tijdens de jaarlijkse lintjesregen zijn vandaag acht Gorenaren gedecoreerd. In het gemeentehuis kregen zij allemaal de versierselen die horen bij de titel 'Lid in de Orde van Oranje […]