Hector verliest ongelukkig in Holten

Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren voor Hector. Na twintig minuten kreeg Marinus Wolters met een strafschop in de uitgelezen kans te scoren, alleen raakte Wolters de lat. Dertien minuten scoorde Holten de openingstreffer. Bas Tuitert, broer van oud-topschaatser Mark Tuitert, was daar verantwoordelijk voor. De Hectorianen hadden een slechte fase na het doelpunt, maar echt gevaarlijke momenten voor het doel van Daniël Kolbe waren er niet. Sterker nog: Wesley Zwoferink raakte vlak voor rust de lat met een afstandsschot.

Vlak na rust kwam Hector snel op gelijke hoogte. Cristian Jimenez lanceerde zichzelf en ging alleen op de doel af, gaf de bal breed op Roy Scherphof en laatstgenoemde kon voor een leeg doel binnen schieten. Lang konden de groen-witten niet genieten van de voorsprong. Het was opnieuw Bas Tuitert die met een knap doelpunt de thuisploeg op voorsprong zette. Hector zette daarna meer druk naar voren, maar een doelpunt viel er niet meer.

Gerelateerde berichten

  • Hector trekt zegereeks ook door tegen Holten24 februari 2019 Hector trekt zegereeks ook door tegen Holten Hector blijft ook na de vierde wedstrijd van de tweede seizoenshelft ongeslagen. Tegen vv Holten werd met een 2-1 overwinning alweer de derde zege op rij ingeluid. In de eerste helft […]
  • Markelo wint in slotfase van tiental Hector17 maart 2019 Markelo wint in slotfase van tiental Hector De eerste nederlaag na de winterstop is een feit voor Hector. Op eigen veld werd met 0-1 verloren van Markelo. De eerste twintig minuten kregen beide ploegen weinig kansen. Daarna meldde […]
  • Efficiënt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector26 mei 2019 Efficiënt Lettele wint laatste wedstrijd van Hector Hector heeft de laatste wedstrijd van het seizoen onnodig verloren van Lettele. De Hecotrianen kregen de beste en meeste kansen, maar trokken uiteindelijk aan het kortste eind. Na veertien […]
  • Hector overtuigt en wint van Davo18 november 2018 Hector overtuigt en wint van Davo Tegen Davo heeft Hector vandaag de derde driepunter van het seizoen gepakt. Unal Kel, Joeri Wenderman, Jorno de Vries en Arno Katera zorgden uiteindelijk voor een 4-1 eindstand. De eerste […]
  • Siegers en Wassink leiden GFC langs Hector14 april 2019 Siegers en Wassink leiden GFC langs Hector GFC heeft de Goorse El Classico gewonnen van Hector. Olaf Siegers en Tim Wassink waren verantwoordelijk voor de enige doelpunten van de wedstrijd: 0-2. Toen de groen-witte rookwolken over […]