Hector verliest ongelukkig in Holten

Hector heeft zondagmiddag nipt verloren van Holten. Op sportpark Meermanskamp werd het 2-1 voor de thuisploeg. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar de grootste kansen waren voor Hector. Na twintig minuten kreeg Marinus Wolters met een strafschop in de uitgelezen kans te scoren, alleen raakte Wolters de lat. Dertien minuten scoorde Holten de openingstreffer. Bas Tuitert, broer van oud-topschaatser Mark Tuitert, was daar verantwoordelijk voor. De Hectorianen hadden een slechte fase na het doelpunt, maar echt gevaarlijke momenten voor het doel van Daniël Kolbe waren er niet. Sterker nog: Wesley Zwoferink raakte vlak voor rust de lat met een afstandsschot.

Vlak na rust kwam Hector snel op gelijke hoogte. Cristian Jimenez lanceerde zichzelf en ging alleen op de doel af, gaf de bal breed op Roy Scherphof en laatstgenoemde kon voor een leeg doel binnen schieten. Lang konden de groen-witten niet genieten van de voorsprong. Het was opnieuw Bas Tuitert die met een knap doelpunt de thuisploeg op voorsprong zette. Hector zette daarna meer druk naar voren, maar een doelpunt viel er niet meer.